DİABLO 2 nin en iyi karakteri!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

1.10'dan beri hiçbir karakter basit değil. İyi yetiştirememişseniz ya da, karaktere uygun oynamıyorsanız zorlanıyorsunuz.
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

bence bir sarmaşık 1 ayı assassini durduramaz nasıl desem assassin çok hızlı ve tuzakları çok işe yarıyor tabi en sevdiğim özelliği teleport kick bir kere yakalarsa valla kıyma yapar , charge-up skillslerin en son çıkanınıda kullanırsan o arada offf offff duman olur düşman.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

En iyisi Necrodur aslında Druidde süper ama ben Nocro hastasıyım....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

single da barbarın üstüne tanımam.giripte çıkamadığım kalabalık olmadı gizli inek lvlinde bile :Değer iyi geliştirmişseniz barbarınızı ve iyi donatmışsanız yok baba üstüne senelerdir oynuyorum barbar en çok zevk veren char.iki eline verdinmi grandfather defens ve resistansları fulledinmi skill ağacınıda abarttınmı yarıp bırakıyorsun etrafı be bossları.gerçi daha çok mousa tıklıyorsun ama :Doyunu her zorluk seviyesinde bitirdim ve her seviyede conan gibiydim :D.multide ise necro ve socre.ama oyunun en dengeli charı paladin.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ben şu secret cow olayının nası yapıldığını çözemedim nası oluyor?
çok zaman geçti çok şey değişti...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

baal'ı öldürdükten sonra, waypointi kullanarak 1. şehre (amazonnarın şehri) dön. orda sandığına (stash) wirt's leg'i ve tome of town portalı koy. sandığı kapat. hemen orda kırmızı bi portal belirecek. secret cow levele giriş.
War, war never changes...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Bence de en iyisi assassin abi söylermisiniz zayıf bir tarafını ve ondan hızlı olanını, dragon flight , burst of speed , phoenix strike ve daha cabası bunlar yeter herkese bir de eline 2 tane claw verdin herkesi alır denemek isteyen varsa denesin ama şunu da söylemem gerekiyor oyunu her türlü karaterle level30'a kadar bitirenler bu konuda konuşsa daha iyi olur çünkü kimin daha iyi olduğunu sebelerini belirterek yapsak daha iyi olur!!
Post Reply