bursalı gençlik kamp yapalım

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

bursalı gençlik kamp yapalım

Post by QuelSaruk »

beyler bursada olanlarınız varsa bizde bir şeyler ayarlayalım nedersiniz.benim dağdan indiğim yok ta hafta sonları kısa camplar kurabiliriz.nerde isterseniz ulaşımı kolay ve gözden uzak çok yer biliyorum.eğer isterseniz küçük çaplı kamplar kurabiliriz.yada günlük tracingler yapabiliriz.keşfetme arzuyla dolu olanlara duyurulur .bana ulaşın
adres namazgah cad. umurbey mah. umurbey hamamı karşısında acar net var her gün sabah 8 akşam 8 ordayım .isteyenlere msn amraercan@hotmail.com bana ulaşın valla kendi ekibimizde sağlam insanlardan oluşuyor her türlü destek sağlanır emin olun.
nerdesiniz bursanın genç savaşçılarıııııııııııııııııııı

uludağın keşfedilmemiş gölgeleri bizleri bekliyor siz ne bekliyorsunuz şehirin kahpe zindanlarında oturup özgürlüğümü
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

bak valla ulaşın yaaa mükemmel yerler var inanın bana ayrıca dostluklar kurmak çokkkk güzel .hayalleri paylaşmak çok daha güzel .ne bekliyorsunuz hatta beni arayın 0 224 326 88 74 iş telefonum .

bursadada birlik olalım istiyorum frp sevenler olarak.okadar geriyiz ki bu konuda içim yanıyor valla.hatta arkadaşlar her türlü organizasyonda arkamda sağlam destekler var inanın bana belediye bile hizmetimizde olum .kullanalım bunları ya güzel şeyler yapabiliriz .yokmu destek olan
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

:D

trekking olayı çok güzel olurdu aslında ama biz zindanlarda ve mahzenlerde yaşamaya alışmışız... öyle ağaçların arası bize pek uymaz aslında... biraz tembelizdir... 8)

ama yine de benim ekiple bir görüşmem lazım, ki bu aralar o da
çok zor... bir aralar ben sürekli şehir dışında oluyordum, şimdi ben yerleşik
düzene geçtim ama oyun oynadığımız grubun elemanları dağıldı, iş değiştirenler
falan derken neredeyse 1 aydır bir araya gelemiyoruz... :(
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

grupların dağılması gerçekten üzücü.ama en yakın zamanda birleşmenizi dilerim.siz birleşinki hep beraber bişeyler yapabilelim :D bu arada değişim her yerde her nekadar bende sevmesemde :) zindanlarınızdan biraz dışarı çıkabilirsiniz heralde he.üstelik okadar çok mağara var ki gezebileceğimiz yerlerde :D
şakalar bir tarafa benim oyun tecrübem yok fakat frp hakkında oldukça bilgim var bilgiler bir yere kendimi bildim bileli hastasıyım geçmişin ve hayallerin buda bana şimdilik yetiyor .ayrıca bursada bu konu hakkında dişe değer birşeyler yapabilmek istiyorum.umarım zamanla daha emin adımlar atarız.keşke sizlerle zamanında tanışabilseydim Akinnika
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

işte sana (ve tabi ki Bursa'daki tüm frp meraklılarına) tanışma fırsatı:

Benim ekibi silah zoruyla toplamayı başardım... :lol:

24.06.2004 Perşembe akşamı 18:00 - 21:00 arası Altıparmak-Ã?ekirge Caddesi üstünde, parkın üst kapısının karşısındaki şibumi Pub'da (sanırm 18 yaş sınırlaması var :???: ) buluşuyoruz.

Herkes davetlidir.

Ana gündem Maddeleri:
1) Buluşma Tanışma
2) Yeme - İçme ve muhabbet.
3) Daha önce "Bursa'da Frp" başlıklı konuda bahsettiğim web sitesi olayının detaylarının görüşülmesi.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

kısmetse geliyorum ...kaçmaz abi :D
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

ok... görüşmek üzere...

tanıma konusunda problem olmaz herhalde... en kötü ihtimalle kenarda bir masada oturup çaktırmadan dinlersin... (frp kurallarıyla; listen check'ine karşılık gelir)...

en son ejderha doğramaya giderken, ejderhayı görünce korkudan donup kalan ve topyekün ölüp giden kahramanlarla ilgili bir muhabbet duyarsan doğrudan o masaya atlayabilirsin... :twisted:
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

a ben biliyom o hikayeyi dün bizde bir tanesiyle karşılaşınca yanımdaki kalpten gitti bende onun cesedinin altına saklandım :D e tabi yine öldük hepimiz .

beni tanırsınız zaten oraya üzerinde mage robe olan biri girerse şaşırmayın :D şaka bi yana ben biraz uzak doğuluları anımsatıyorum bıyıklarım filan var :D kalın kaşlı aha bölleeeee parmak gibi kepçe kulaklı çekik gözlü filan tanıyın işte beni kasmayın :D
görüşmek üzere .... :D
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

biz 18:00 gibi şibumi'de buluştuk...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...

ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...

bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...

içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...

sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...

artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz... :)
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

sizden özür dilerim gerçekten bende orada olmak isterdim en yakın nezaman toplanabiliriz .site konusunda elimden gelen yardımı yapmak isterim bu arada
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

dünkü buluşmanın ardından herkes siteye koyulabilecek malzemeleri toplayacak ve web master'a yollayacak diye anlaştık...

siteyi 01.07.2004'e kadar hayata geçirmek istiyoruz...

sayfaları siteye koymadan önce herhalde tekrar bir gözden geçirmek için toplanırız... ama tarih belli değil...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

fantazi resimler için bir galeri düşünüyorsanız ben burdayım .fakat onları cdye yazıp versem daha iyi olmazmı :D en kısa zamanda bi görüşme ayarlıyalım nasıl olur akinnika
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Hafta içinde yine bir akşam olabilir belki ama bu hafta salı ve çarşamba akşamları kesin doluyum. Diğer günler için de şimdiden söz veremiyorum, iş durumuna bağlı... :???:

Yine buradan haberleşiriz. Artık her akşam iş çıkışı siteye düzenli olarak uğrayıp son gelen mesajları takip etmeye çalışıyorum... :)

Ayrıca online olduğum zamanlarda ICQ'yu da artık aktif hale getiriyorum... (uzun süredir kullanmıyordum... tozlu raflardan buldum ICQ numaramı... 24173455...) :D
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Bu ilk buluşmaya mekanın uygun olmaması nedeniyle katılamayan arkadaşlar vardı... bir sonraki buluşmayı organize etmek için sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum... gün saat ve mekan konusundaki fikirlerinizi bekliyorum...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bir dahaki sefere uygun bir seçilir herkes katılırr işallah
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.