İntikamın, Acının, ve Korkunun Yarı Tanrıs

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Seni çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum Firan, bir faninin anlayabileceği kadar.
Büyük amaçlar büyük fedalar gerektirir ve sen de en büyük amaç için en büyük fedanı yaptın. Bir ölümlüye dünya kendi çevresinde dönüyormuş gibi gelir ancak bizim arzularımız aslında diyarın varlığı yanında ne kadar öneme sahiptir. Önemli olan bütündür, bütünün devamı ve iyileşmesi açısından parçaların feda edilmesi gerekiyorsa edilir, bu normal karşılanmalıdır.

Yeni yarı tanrının tapınağının kurulmasını ve iyi niyet dileklerimi belirtmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. :wink:
Taşlar unutana dek...
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Arkalarda bir yerde kaçak bir drow tüm olan biteni izliyordu.Birden kendisinin yarı tanrıya ne kadar benzediğini farketti.Menzoberanzan'dan o pis ve karanlık mağaradan güç için kaçmıştı.O lanet tanrıça Lloth'un saçma sapan istekleri için bir büyücü olmayacaktı.O savaşçı olmak için yaratılmıştı.Evet bu güce kavuşmak için en kısa süre içinde Ã?ığlıklar Kalesi'ne gidecekti ve gücü,gerçek gücü ve intikamı bulacaktı.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

rp dışı arkadaşlar benim adım rpyle pek alakası olmayan bir isim.Kendime bir drow ismi bulabilir miyim?Diyelim çığlıklar kalesine gittim adım tifileray mı diyecem?

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kendine başka bir isim seçip onu kullanabilirsin...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yani kullanıcı adın farklı, karakterinin ismi farklı olabilir; ama bence, rpde tanınana kadar bu durumu, yazılarının sonuna koyacağın karakterinin ismiyle belirtirsen çok şık olur, bence...
War, war never changes...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Arkadaşlar bu diyara yeni geldim ve benim diyarımda olmayan kinin bur da gök kubbeden yağdığını gördüm. Neden intikamınızı Toprağa ver miyorsunuz bay firan...

Saygıyla Ã?ne doğru eğilir...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

azalinin ilk "savaşçısı" olarak bunu burada da belirteyim istedim..azalin in bana dediği gibi:
"ben güç uğruna kendi oğlumu öldürdüm..sen bunu yaparmıydın?drow.."

önce dragonfire a "inandım"şimdi azalin in yanındayım..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Locked