Yeminer den şiirler
Just_win hikayenin ikinci bölümünü yolladım oku ve sus. O flüdü sadece bir kez kullandım. Kullanmaz olaydım...Just_wiN wrote:sen baltanı bırak da fülüdüne dewam et cücecim öle daha bi anlayışla karşılarlar komşuların
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Muhteşem ikili; Yeminer the lich ve kızıl banshee aşkı! Benim bile gözlerim yaşardı.scythe wrote:sadece şiir mi yazıyo sanıyosun sen o usta dediğin şahsiyetin... daha ne meziyetleri var bi bilsenkemikten ibaret diziyle yere çöküp kızıl kemikli bi banshee ye şiir okurken görürsen hiiç şaşırma :lol romantik lich
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Diyardaki kırık kalpleri, uygun parçalarla yapıştırma servisi;
İlan; Ben 200 yaşlarında, bir deri bir kemik, etrafına soğuk yayan, yıllardır yanlız yaşayan bir lichim. Boş zamanlarımda şiir yazarım, şarkı söylerim ve resim yaparım.Fobim ise güneş ışığıdır. Sıkıcı yaşantıma renk getirecek, kızıl bir bansee dişisiyle hayatımı birleştirmek istiyorum. İlgililire; adresim yüksek büyücülük kulesi...
Yeminer the Lich
nasıl??
Artık çöpçatanlık servisim de var millet. Yaşınızı, hobilerinizi ve fobilerinizi özel mesaj olarak atın, gerisini bana bırakın
Hanım vaar, çöp çatanlık servisim vaar, bekleyin siz kafam çok pis çalışıyor
İlan; Ben 200 yaşlarında, bir deri bir kemik, etrafına soğuk yayan, yıllardır yanlız yaşayan bir lichim. Boş zamanlarımda şiir yazarım, şarkı söylerim ve resim yaparım.Fobim ise güneş ışığıdır. Sıkıcı yaşantıma renk getirecek, kızıl bir bansee dişisiyle hayatımı birleştirmek istiyorum. İlgililire; adresim yüksek büyücülük kulesi...
Yeminer the Lich
Artık çöpçatanlık servisim de var millet. Yaşınızı, hobilerinizi ve fobilerinizi özel mesaj olarak atın, gerisini bana bırakın
Hanım vaar, çöp çatanlık servisim vaar, bekleyin siz kafam çok pis çalışıyor
Yeminer senin şu şiiri bir şarkıya dönüştürsünler. Dört sesli polifonik bir şarkı yaarlar. Arkaya sombi efektleride koyarlarsa süper olur....yeminer wrote:abi öle bir gurup nasıl anlaşabiliyosunuz. bence aranıza vampir deathnight falan da alın çok sesli bir gurup olursunuz
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
müthişDiyardaki kırık kalpleri, uygun parçalarla yapıştırma servisi;
Yeminer the Lich
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yeminer wrote:Ben yaklaşık 8000 yaşlarındayım.... güneş ışığından korkmam ayrıca banshee de istemiyorum![]()
Yeminer, yeiner. yeminer... Bir iki ufak değişiklikle seni daha çekici hale getirdiysem bu kötü mü yani??
Bakmayın siz ona, utanıyor. İlgilenenler varsa bana ulaşsınlar.![]()
ya iskeletimsi bişeler bulsan olmas mı