SPİDER-MAN (THE MOVİE) *İSTANBUL*
SPİDER-MAN (THE MOVİE) *İSTANBUL*
EWET MİLLET NE DİYOSUNUZ ORUMCEK ADAMI DR.OTTO OCTAVİUS namı diğer DR.AHTOPOTA KARşI VERECEğİ BU AMANSIZ MÃ?CADELEDE ONU YALNIZ MI BIRAKCAZ!HAYIR ELBETTE HAYIR BEN KESİN GİTCEM SİZDE KESİN GİTCEKSİNİNZ E HADE BERABER GİDELİM NE DİYOSUNUZ...
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

yaw aslında ist se gelebilirim...fikrimi soracak olursanız -sormasanızda sölerim büük bi ihtimalle-pazar olmalı hem çıktıktan 2 gün sora filme gitmiş olanların sayısı artar...ve yerler boşalır...vede pazar olduğu için daa az adam olur...yinede tercih sizin ben sadece çömezim hehehehe saat ve tarih belirleyelim ama en kısa zamanda
yeminer demişinki pazar günü daha az kişi olur bana mantıksız geldi hani pazar günü resmi tatil daha çok kişi olmazmı ? Bende pazar olmasını istiyorum çalışanların tatili var çalışmayanlar zaten bütün gün büyütüyolar hem onlarada hareket olur yani kısacası pazar taksimde oglen matielerinden birine gidelim derim
Ben bugün filmi seyrettim. Genel anlamda izlemeye değer ama beni çok güldüren mantıksız sahneler oldu. Kooooskoca bilimadamı füzyon reaksiyonunu suda söndürdü:D.
Ayrıca şöyle bir sahne vardı salonda yanlızca bir arkadaşla ben gülmüştük.
Ã?rümcek adam zor durumdadır. Bitkin düşmüş ve yaralanmıştır. Kötü adam gelir ve orada bulunan insanlar:
-Ona zarar vermek için önce beni çiğnemelisin
-Beni de
-beni de
Kötü adam yani DR.OTTO OCTAVİUS :
-pekiala.
der ve kollarının tek bir hamlesiyle zavallı sefil insanları duvarlara yapıştırır
Ayrıca şöyle bir sahne vardı salonda yanlızca bir arkadaşla ben gülmüştük.
Ã?rümcek adam zor durumdadır. Bitkin düşmüş ve yaralanmıştır. Kötü adam gelir ve orada bulunan insanlar:
-Ona zarar vermek için önce beni çiğnemelisin
-Beni de
-beni de
Kötü adam yani DR.OTTO OCTAVİUS :
-pekiala.
der ve kollarının tek bir hamlesiyle zavallı sefil insanları duvarlara yapıştırır
Özülerek söylemekteyim ama sanırım ben gelemiyorum.
Yukardaki klişeleşmiş cümleye dikkat.
Bundan sonra çok görülür bu cümle.
Ben kendimce akşam kadir has centerda gidicem sinemaya,tabiki iş dönüşü olucak bu.Onun için size iyi eğlancalar dilerim.
Yukardaki klişeleşmiş cümleye dikkat.
Bundan sonra çok görülür bu cümle.
Ben kendimce akşam kadir has centerda gidicem sinemaya,tabiki iş dönüşü olucak bu.Onun için size iyi eğlancalar dilerim.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
wicked_one
- Kullanıcı

Abi sırf senin için gelirdim.Ama biliyorsunki ben çalışıyorum ve akşam saat 6 da çayırovadaki iş yerimden çıkıyorum.dragon gelememene gerçekten üzüldüm
Ã?ayırova nerde dersen İstanbuldan çıkınca Rusyaya giderken solda.
Ordan benım taksıme gelmem nerdeyse 19:30 gibi olur yanı gelemıyeceğım(hafta içi)
Tekrar kusuruma bakmayın serbest iken her gün elebilirdim ama artık işi olan bır adamım.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı