Sayın arkadaslar,
Ben bu frp konusunda bayaga yeniyim ama hayatımda gördüğüm en kalite oyunlar frp oyunları ve simdi dönüp arkama bakıyorum ben zamanımı diğer gereksiz oyunlarla bosa harcamısım...
Bu yuzden bana su frp işinden cakan bir kac arkadas lazım gerci hepiniz olayı asmısınız ama..... yani bana yardımcı olabilecek arkadaslar arıyorum
Ayrıca arkadaslar site cok güzel ama bence bi eksik var ben oyun cozumleri bulamadım bana kalırsa gerekli bazı oyunlarda burda olmalı insan kafayı yicek gibi oluyor bir yeri gecemediği zaman
Ben sık sık internetteyim msn den ulasmak isteyenler beni kaydetsinler e-mail darkefe@hotmail.com
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......
ÖÖZÖM VE YARDIM
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

-
burock
- Kullanıcı

-
Asuthay
- Kullanıcı

Oyunu çözümle oynadıktan sonra oyunun gizeminin yok olduğunu düşünsemde seni oyunu böyle oynamandan dolayı sorgulayacak halim yok tabii.Ancak oyun çözümlerinin türkçesini nerede bulabileceğini sorarsan muhakka ben veya başka bir arkadaşımız sana yardımcı olacaktır.İlla ki kendimiz çözüm hazırlamalıyız da demiyorsundur herhalde...
Saygılar ve Sevgiler
Saygılar ve Sevgiler
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Oyun çözümlerini bulabileceğin iki site biliyorum,ama Frpworld.com a koyulması doğru olmaz.ancak Icewind Dale II NWN gibi oyunların koyulabilir ama eğer site istiyorsan...
www.merlininkazani.com
www.trgamer.com
Çok yardımcı olurlar...
www.merlininkazani.com
www.trgamer.com
Çok yardımcı olurlar...
Jacta alea est.
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

HAKLISINIZ DOSTLAR
haklısınız dostlar bencede bir anlamı kalmazmış oyun turune aykırı bir olay yeni anladım beni bu konuda aydınlattıgınız için teşekkürler
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...