Nedir bu Frenzied Berserker???

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

SEN barbarsın. BEN değil. Ben hırsızım bildiin gibi. Ve göğüs göğüse savaş hiiç bir hırsıza göre değildir. Sessiz katliam tercihimdir...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Biz de sessiz katlederiz... Çok iyi ok atıcıları olmasak da çift kirişli yaylarımızla attığımız oklar millerce ötedeki adamları delip arkalarındakileri bile öldürecek bir hızda fırlar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ok kullanan pek barbar görmedim ama tahminimce şöyle maşallah upuzun upuzun okalr kullanıyorsunuzur. Benim elimdekiler küçük küçük dartlar. Karanlığın içine en iyi şekilde saklanırım. Zehirli dartımın hedefini bulması gecikmez...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kılıç ve baltalarımızla savaşmaktan büyük zevk alırız. Özellikle ağaç kestiğimiz çift elli büyük baltaları insanların üzerinde deneyince ortaya çıkan müthiş sonucun *dudaklarını yalar* bir barbarda bıraktığı haz ve tatmin duygusunu sözlerle açıklamak mümkün değil diyebilirim *kendinden geçer, hayallere dalar*
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hep balta, hep balta mı birader? Yok mu şöle koca koca warhammerlar. (Favori silahlarımdır (yani görünüş olarak))
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bizim demirci ustalar da onlarla dalıolar :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Walla barbarların eline öyle bir yakışıyoki hiç sorma. Tabi balta da öle ama ben baltayı daha çok cücelere yakışıtırıyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Biz de cüceleri kendi kültürümüze yakın buluyoruz sinirli doğaları nedeniyle ama bizim uygarlık seviyemize henüz yetişeceklermiş gibi gözükmüyorlar. Yerlerin dibinde yaşıyorlar ve bununla gurur duyuyorlar... Ormandan nefretr ediyorlar ve ancak belimize geliyorlar... Yine de savaş yeteneklerini takdir ediyoruz...
Post Reply