Bunu bana bir arkadaş anlatmıştı...
Wild magein de bulunduğu bir grup kombata giriyoolar..wild mage in olayıu:
-Mmmm... don.... oo oov Stoneskin mi çektik?
wild magic
Off off wild magic ve wild mage
su an bir seneryoda wild mage oynatıyorum ve forum okuduguma gore wild magic ve wild mage konusunda yeterlı cevap verılmemıs
wild magic : wild magic wavein sapıtmaya ugradıgı alanlar dır burda magein wave den cektgı buyuyu sekıllendıremez (o sekıllendırdıgın sanar
)
wil mage : wild mageler 2 turludur biri kendi secer wild mage olmayı biri
dogustan bu saptırmaya sagıptır wild mage in bir okulu yoktur onun ıcın okul kısıtlamı yoktur masa ustu seklınde anlatırsak 2. editionda wild mageler buyuyu atıgında dm bır d20 atar ve surge tablosuna bakar taplada buyunun sevıyesı vardır mesela 7 lvl wildmage fireball atıgında d 20 de 17 geldı dıyelım wild mage +3 alır yanı 10 seviye mage gıbı atar
dusk geldıgndede dusulur tabıkı wild surge ıse d20 de bır sayı belırlenır (tabloda belıdır) bu sayı geldıgınde wild surge olur bundab sonra wild surge bunda ıse d100 luk bır tabloya bakılır burda ıse olacak olaylar cok karısıktır (target sex change , caster polymorph randomy vs vs) bunlardan bırı olacak olaydır
wild magıc ve death magic areaları helm ve mystra temızlemeye ve duzeltemeye ugrasırlar ve wild mage cok tehlikelı oldugu ıcın (random bır planeye gate acma ıhtımallerı bıle var ) helm ve mystra inananları wildmagereri görguyu yerde katlı vacıptır
su an bir seneryoda wild mage oynatıyorum ve forum okuduguma gore wild magic ve wild mage konusunda yeterlı cevap verılmemıs
wild magic : wild magic wavein sapıtmaya ugradıgı alanlar dır burda magein wave den cektgı buyuyu sekıllendıremez (o sekıllendırdıgın sanar
wil mage : wild mageler 2 turludur biri kendi secer wild mage olmayı biri
dogustan bu saptırmaya sagıptır wild mage in bir okulu yoktur onun ıcın okul kısıtlamı yoktur masa ustu seklınde anlatırsak 2. editionda wild mageler buyuyu atıgında dm bır d20 atar ve surge tablosuna bakar taplada buyunun sevıyesı vardır mesela 7 lvl wildmage fireball atıgında d 20 de 17 geldı dıyelım wild mage +3 alır yanı 10 seviye mage gıbı atar
dusk geldıgndede dusulur tabıkı wild surge ıse d20 de bır sayı belırlenır (tabloda belıdır) bu sayı geldıgınde wild surge olur bundab sonra wild surge bunda ıse d100 luk bır tabloya bakılır burda ıse olacak olaylar cok karısıktır (target sex change , caster polymorph randomy vs vs) bunlardan bırı olacak olaydır
wild magıc ve death magic areaları helm ve mystra temızlemeye ve duzeltemeye ugrasırlar ve wild mage cok tehlikelı oldugu ıcın (random bır planeye gate acma ıhtımallerı bıle var ) helm ve mystra inananları wildmagereri görguyu yerde katlı vacıptır
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

AYYYNEN KATILIYORUMQuel-Shin wrote:Rastgele büyü ne kadar kullanışlı olabilirki?
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Aslında wild mage çok eğlenceli bir class, özellikle DM'ler için çok kullanışlı olabilir, bi arkaşın bir büyüyle binlerce tavşan summon ettiğine tanık olmuştum bir oyunda, çevrede zıplayan binlerce tavşan olunca Orkların kafası karışmış grupta olay yerinden kaçabilmişti.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
benım en cok sevdıgım karakterımın yanında bır wıld mage var aslında ınanılmaz guclerı var bu gurubun 3 level ustune kadar buyuyu arttıra bılıyor ama zara baglı tabı jpek cok kez hayatımızı kurtardı bu ozellık red wızardlarla ugrastıgımızı dusununce o 3 level ustunu tutturunca nekadar mutlu oluyor ınsan anlatamam hem rollplay ıcınde harıka oyuna ayrı bı hava katıyo her buyude sankı gercekten yapılmıs gıbı bı heycan hem negatıfte olsa acayıp effectlerı var bence ıyı
bız artık tarıhın tozlu sayfalarındakı dınazorlarız kendı yagımızda kavrulacagıs su an a kadarkı tum kombat mantıgına baktım 2 ed 2.edi eklemelerı 3 ve 3.5 ama en ıyısı 2.edi combat and tactıc kuraları bı kere yapacagın hareketler veya atacagın zarlar warıorlara sen vur sonra ben vurayım sonra yıne sen vur mantıgnın cürütmüş two hand sılahları kulanmanın mantıgı yukselmıs crıtık yedıgınde sadece 2 katı dmg den daha fzla seyler odugu ortaya cıkmıs vs vs 2. edi ımda bazı hatalr odugunu kabul edıyorum ama ıyı bır dm bun sıfıra ındırır ve bana yavan ekmek gıbı sunulan 3 edıtıondan coookk daha fazla zevk verebılır bu arada 12 olmama az kaldı wıld sheıld alacamm zuahuahua