izciler

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu savas tek tarafli bir savas olacak... Sözlerimize kulak vermeyi reddediyorsan ve bizi durdurmaya çalışacaksan bunu açık açık belirtmelisin... 3. bir tarafa kimse müsade etmez sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

şimdilik kendi tarafımda kalmak en iyisi sizin şu uzun savaş threadini okduktan sonra kararım değişebilirde değişmeyebilirde. Herzaman savaşta dengeleyici bir taraf vardır. Akrabalarıma haber saldım bile. ;)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Doğruluğun ve adaletin seni aydınlatmasını dilerim Dragonfire...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

*Hırıltılı bir sesle* : Göreceğiz!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hangi güce hizmet edersin büyücü? Bize kendini tanıtki senin de eğilimini görüp seni ona göre yargılayalım...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben Ejderha babam ve insan annemin eğilimleri doğrultusunda avcılardan kaçan düşük seviyeli bir büyücüyüm. Eğilimim Adaletten yana. Bir savaş varsa bir sebepte vardır. Savaşın haklı yanındayım Kiri-Jolith haklı savaşın tanrısı sizi kutsasın.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Ben mantıklı bir neden yoksa savaşa karşıyım... Niye savaşıyorsunuz arkadaşlar Size kötülük mü edildi??? O bölgede yaşayan insanlar sizi tehtid mi ediyor... İnsanlar zulm görüyorsa Hırsız üstadım wulodar şehre girip göstersen bunu bana gerekirs içeri sızıp tek tek tüm zulmeden insanları öldürürüz.. Ama yaşadıkları şehre saldıran bir orduya karşı zulm altında yaşayan insanlar bile direnirler.. Sizi anlamıyorum... Gerekirse savaş bitene kadar ormanda kalırım ve becerebilirsem en azından çocuklardan birkeçını felaketten kurtarmaya çalışırım... Zaten bir defa bir bandit çetesi ile çalıştıysam da hiç ordu izciliği yapmadım...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Eğer farklı güçler işe karışırsa ozaman savaş falan olmaz.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Raini dostum ama bu savaşta Corax'ın en önemli müttefiğiyim ve senide aramızda görmekten mutluluk duyraız...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

sevgili raini inan bana yeryüzünde gezdiğim uzun yuzyıllar boyunca bir sürü savaş gördüm.ama hiçbirinin geçerli bi nedeni yoktu.Tabi hırs ve nefreti saymassak...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Özgünüm wulodar... Ben de savaş gördüm bize özgürlük getireceğini söyleyen insanlar ailemi öldürdüler.. Bu nedenlene zaman bir savaşla bir yere özgürlük götürüleceği söylense tüylerim ürperiyor.. Ben bu savaşta kılıç kaldıramayacak kadar güçsüz olup arada kalanların yanındayım.. Onlardan elimden geldiğince büyük bir bölümünü savaşın felaketlerinden korumak ve uzaklaştırmak için elimden geleni yapacağım. Bana yardım edebilecek olan herkesi sevinçle karşılarım....
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Kararımı değştirdim ve tarafsızlığımı ilan ediyorum.Bu savaşa beni sürükleyen hiçbir neden yok.Bi çıkarım olsaydı katılırdım ama şimdilik yok.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bizler tarafsızlara ve kılıçlarını hak ve adalete tanrıların kutsamasına karşı savurmayan hiç bir varlığa zarar vermeyeceğiz. Bir kez daha buna onurum adım şerefim adına söz veriyorum...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

sana inanıyorum.zaten aksini yapmak boşyere düşman kazanmak olur.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Digerleri de inanmalilar... Ben yoketmek degil yaratmak icin Tanri'min secilmsi oldum
Post Reply