hayeller suya düşerse

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

hayeller suya düşerse

Post by green_eye_of_devil »

Geçtiğimiz şubat ayı içnde izm de yapılan izmconda başıma geldi bu olay.Biz oyunu iki masa oynuyoduk oyunun sonlarına dogru diger masanın playerleri ile karşılastık biz adamları kesicez diye gaza geldik bizim grupta lvl 8 wizard ,ranger 2 tane fighter vardı (biri bendim) bide assasin (en ufak olayda sıvısıyodu tırsak herif)ekip lvl 5 di. Wizarda güvenip kesicektik adamları bende +2 longsword we leather armor falan vardı digelerinde ise +2 longbow ve daggerlvardı neyse adamlar karşımıza bitane bizim wizardan üst seviye bi cleric ve insan azmanı 4 full plateli fgihter ve ellerinde en az +5 silahlarla cıkınca benim hissetigim sey altımdaki ıslaklıktı. :-P
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Harbiden altını ıslattın mı? Ben oyun sırasında yaşanılanları ciddiye alırım da... Eğer ıslattıysan çok gülünç olmuştur. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

auhahahu guselmis :D . abi bu arada lvl 8 wizard dınız war yaw nasıl yenemessiniz
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

auhahahu guselmis . abi bu arada lvl 8 wizard dınız war yaw nasıl yenemessiniz
önemli olan yetenek wizard kazmaysa ne yapsınlar eheuehue :)
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hımm aslında dogru. cunku bi profosyonel oyuncu oynasa daha farklı olur ama suda war ya karsı grupta kazmaysa...
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ã?ncelikle Gorath a cevap vereyim tabikide ıslatmadım lafın gelişi ölededim
ve bizim wizard cok yetenekli ve de profdu ama söyledigim gibi karsımızda lathander(umarım yanlış yazmamısımdır)cleric vardı ve wizard dan cok üst seviyeydi daha doğrusu uthar di galiba o şehrin baş cleriğidi doğal olarak wizard bişey yapamadı.
feverbeast
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feverbeast »

Aynı duyguyu bütün diyar içinde girmemem gereken tek yere girdiğimde hissetmiştim. Fighter'ıma çok güveniyordum. Karakter de zaten kabadayı birşeydi. Ama girdiğim madende (içerde +3 silah var diye duymuştum) goblinden tut ne ararsan olduğu için ve girdikten bir süre sonra karşımda o kadar eciş bücüş yaratığı görünce, onlar da beni fark edince (naralarımdan olsa gerek) karaterim yeni aldığı güzelim giysilerim içine etti. O zırhla da pişik olmuştur herhal.
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Abi izmirde nerede yaptınız :?:
No one hears him cry so he turns to evil...
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

vah vah geçmiş olsun :oops: :oops:
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Vallaha adamların +5lik silahları bile sizi bitirirdi...
Geçmiş olsun :( :(
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!