KERVANLARA SALDIRI!!!
-
Gorath
- Kullanıcı

-
erethan
- Başbüyücü
Ã?ığlıkların kalesinden kulesine dönmekte olan başbüyücü'nün dikkati gecenin sessizliğini bölen savaş seslerine yönelmişti...Atını o yöne çevirdi ve temkinli bir biçimde olay yerine doğru ilerlemeye başladı.
Mekana ulaştığında herşey olup bitmişti...Ã?evresi vahşice katledilmiş cesetlerle doluydu ama bu katliamı kimin yaptığına dair bir iz yoktu...Atından inen büyücü bir cesede doğru yaklaştı,eğildi bir eli cesede dokunurken ağzından büyünün karmaşık sözleri dökülmeye başladı,sözler bittiğinde kurbanın yaşadığı son anlar büyücünün zihninde canlanmaya başladı...büyücü bu işlemi farklı cesetler üzerindede tekrarladı,artık bu katliamın sorumlularını biliyordu...
Mekana ulaştığında herşey olup bitmişti...Ã?evresi vahşice katledilmiş cesetlerle doluydu ama bu katliamı kimin yaptığına dair bir iz yoktu...Atından inen büyücü bir cesede doğru yaklaştı,eğildi bir eli cesede dokunurken ağzından büyünün karmaşık sözleri dökülmeye başladı,sözler bittiğinde kurbanın yaşadığı son anlar büyücünün zihninde canlanmaya başladı...büyücü bu işlemi farklı cesetler üzerindede tekrarladı,artık bu katliamın sorumlularını biliyordu...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
RP DIşI Bİşİ SORUCAM:
Herkes cesetlerin başına geliyor ya,
a)hiç biriniz karşılaşmıyor musunuz?
b)Bu cesetlerden bir şeyler öğrenmenin haricinde başka bişi yapmıyor musunuz? (kaldırıp gömmek gibi?)
c)Böyle bir olay karşısında muhafız gibi bir şeyler yok mu? Var ise bu elemanlar cesetleri toplayamıyor mu? (her ne kadar parça pincik edilseler de?)
d)Adamlar özellikle iğrenç olsun diye fantazi yaparak kestiler, hiç kimse görüntünün iğrençliğinden bahsetmemiş... bu ölüler için sadece "cesetler" tabiri yeterli mi? Neden?
e)Bu cesetler kokmadı mı?
oyun dışı olduğu için cevaplamayabilirsiniz... Sadece merak ettim... Oyununuza karışmak da istemiyorum... Biraz ayrıntılara fazla takarım da...
Saygılarımla...
Herkes cesetlerin başına geliyor ya,
a)hiç biriniz karşılaşmıyor musunuz?
b)Bu cesetlerden bir şeyler öğrenmenin haricinde başka bişi yapmıyor musunuz? (kaldırıp gömmek gibi?)
c)Böyle bir olay karşısında muhafız gibi bir şeyler yok mu? Var ise bu elemanlar cesetleri toplayamıyor mu? (her ne kadar parça pincik edilseler de?)
d)Adamlar özellikle iğrenç olsun diye fantazi yaparak kestiler, hiç kimse görüntünün iğrençliğinden bahsetmemiş... bu ölüler için sadece "cesetler" tabiri yeterli mi? Neden?
e)Bu cesetler kokmadı mı?
oyun dışı olduğu için cevaplamayabilirsiniz... Sadece merak ettim... Oyununuza karışmak da istemiyorum... Biraz ayrıntılara fazla takarım da...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

olay yerine varan ölüm sovalyesi Caradoc atından indi ve cesedlere göz gezdirdi...Bu ne biçim bi igrencliktir...diye düsündü...ölüm ve öldürmek bir sanattır dedi...o yaşarken asil bir soydan geliyordu ve sonucta bir sovalyeydi ve düsmanlarına saygı göstermeyi ögrenmişti...cesedlerine bile....
Bu igrenclige daha fazla bakmak istemiyordu....O sırada orda duran Gorathla feryadı gördü...,
Gorath...senden bilmeni ve bildirmeni istiyorumki Lord Oren ve tapınagın bu saldırıyla bir alakası yoktur...tamamen sahsi aclıgını tatmin etmek isteyen birinin işidir bu...lord oren in ve tapınagın ölüme saygısı vardır...fakat bu..bu tamamen....daha fazla konusamadı ve atına binip oradan tapına dogru atını sürmeye basladı...
Bu igrenclige daha fazla bakmak istemiyordu....O sırada orda duran Gorathla feryadı gördü...,
Gorath...senden bilmeni ve bildirmeni istiyorumki Lord Oren ve tapınagın bu saldırıyla bir alakası yoktur...tamamen sahsi aclıgını tatmin etmek isteyen birinin işidir bu...lord oren in ve tapınagın ölüme saygısı vardır...fakat bu..bu tamamen....daha fazla konusamadı ve atına binip oradan tapına dogru atını sürmeye basladı...
Caradoc The DeathKnight
-
erethan
- Başbüyücü
rp dışı:madem sordun söyliyim
1.hayır hiç kimse ile karşılaşmadım
2.gömmek benim karakterimin kişiliğine aykırı olurdu,insanların yaşamları değerli idi öldükten sonra umurunda olmaz
3.rp'mi zaman olarak olay gerçekleştikten kısa bir süre sonra orada olacak şekilde kurdum bu durumda muhafızda yoktu(zaten bu yazımda açıktır herhalde).
4.Büyücü olduğuma göre,özelliklede başbüyücü,ben bu cesetlerin alası ile uğraşmışımdır.
5.cevap 3.
bilgilerinize arz ederim
1.hayır hiç kimse ile karşılaşmadım
2.gömmek benim karakterimin kişiliğine aykırı olurdu,insanların yaşamları değerli idi öldükten sonra umurunda olmaz
3.rp'mi zaman olarak olay gerçekleştikten kısa bir süre sonra orada olacak şekilde kurdum bu durumda muhafızda yoktu(zaten bu yazımda açıktır herhalde).
4.Büyücü olduğuma göre,özelliklede başbüyücü,ben bu cesetlerin alası ile uğraşmışımdır.
5.cevap 3.
bilgilerinize arz ederim
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
Gorath
- Kullanıcı

Cüce Gorath artık bir intikam savaşçısı olarak çığlıklar kalesinden ayrıldı ve daha önceden gelmiş olduğu, kervanlara saldırılan yere ulaştı. Kendinden emin şekilde ilerledi ve yerde yazan GELİYORUZ yazısına baktı. "Bekliyorum!" dedi. "Geleceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorum." Suratında büyük bir sırıtışla etrafına baktı ve karanlıkta ormana doğru ilerleyerek geceye karıştı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Firble
- Forum Yöneticisi
Firble yolda ilerlerken cesetlere baktı uzun bir zaman geçmişti. Neden onları gömmemişlerdi? Onların nasıl öldüklerini merak etti. Ama eski bir rahip olarak son görevini yerine getirmeli idi. Cesetleri gömdü. Onlar için Lord Dragonfire a dua etti. Ve eşyaları yaktı. Böylece onları tekrar rahatsız eden olmayacaktı. Bir mezar taşları yoktu ama bu o kadar da kötü değil diye düşündü gnom sonra arkasını döndü ve yoluna devam etti.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
findor
- Kullanıcı

Findor Tapınağına ilerlerken karanlık bir güç hissetti hemen toprağın üstünde diz çöktü ve ölüm seslerini duymaya başladı bunlar intikam sesleri idi yerin altında yatan ruhların sesleri idi...
hatırlıyordu bu sesler kervan saldırıları sırasında ölenlerin ruhları idi bu iş sensei nin işi idi ve gülümsedi Rahat uyuyamıacaksınız ruhlarınızı ben efedim adına alana dek geri gelicem dedi ve oradan uzaklaştı..
uzun bir süre sonra geri dönmek üzere
hatırlıyordu bu sesler kervan saldırıları sırasında ölenlerin ruhları idi bu iş sensei nin işi idi ve gülümsedi Rahat uyuyamıacaksınız ruhlarınızı ben efedim adına alana dek geri gelicem dedi ve oradan uzaklaştı..
uzun bir süre sonra geri dönmek üzere
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.