Masa üstü rol yapma
-
feverbeast
- Kullanıcı

Masa üstü rol yapma
Arkadaşa (eski bi arkadaşımın yakın zamanda tanıştırdığı bir fırlama) frp'yi anlatıyodum. Gayet genel kelimeler kullandım. Hiç bilmediği, alakası bişle olmadığı hatta bırakın fk kitabını, okul kitabplarını bile açmadığı için özenle anlattım.
Ben: şimdi bu oyun, masaüstünde oynanır. Herkes bir karakter seçer -mesela ben hırsız seçerim ama savaşçı dövüşte iyidir- ve sanki gerçekmiş gibi rol yapar. Mesela dövüşler vardır, düellolara benzetebilirsin. Any question?
Fırlama: Ne yani?! Masanın üstüne çıkıp kılınç düellosu mu yapıyonuz?! Bana uzak allaha yakın ol...
Ben: şimdi bu oyun, masaüstünde oynanır. Herkes bir karakter seçer -mesela ben hırsız seçerim ama savaşçı dövüşte iyidir- ve sanki gerçekmiş gibi rol yapar. Mesela dövüşler vardır, düellolara benzetebilirsin. Any question?
Fırlama: Ne yani?! Masanın üstüne çıkıp kılınç düellosu mu yapıyonuz?! Bana uzak allaha yakın ol...
If you"re with me, i share my house and food;
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
If you"re my enemy, i"ll fight till last drop of my blood.
-
feverbeast
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

-
feverbeast
- Kullanıcı

-
hocam_salya
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

wickes_one +1+1+1+1+1......~~ Artıkm sen düşün gersini bak ona şöyle dyeminer wrote:Allah yakın olsun abi gerçekten de ... bunlar zaten pek yaşamaz
eiliz sen bu adamı al balkonda aşağı salla hem allaha yakın olur hmen nasıl oynanacağını anlar..puahahahah..
Bende yeni başladım ama bunu gibi şeyler söylemek aklımn bile gelmedi alalalal...
auhauhu bu super bisey yaaa. aslında bölelerini kazıklıcaksın ewt öle masanın üzerinede oynanıo die sonra gel bize bi gün diyip böle fırlamalrdan 2-3 tane daha toplayıp gelin lan frp yapalım diceksin. frp oynarkende abi savas bölümünde bunların eline oklava sopası verip cıkın lan masanın üzerine kazananı GOD yapıcam diceksin.sonrası allah kerim. ölü sayısı1: yaralanmaktan deil gülmekten

Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Re: Masa üstü rol yapma
Bu cümleyi gördüğümde gelecek cevap sorusunu da hemen anladım. Çok klasik bi cevap vermiş. Olayı bilmeyen 10 kişiden 2 si aynı cevabı verecektir. Bu nedenle masaüstü terimine en son değinmek gerekir.feverbeast wrote:şimdi bu oyun, masaüstünde oynanır.
Belliki daha önce pek fazla kişiye anlatmamışsın olayı...
"Lovefull Evil"