KONUşAN HANÖER
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Tam tersine... Biz algılayamadığımız için başka renklerin varlığını hiçe saymak çok büyük bir hatadır... O renkler vardır ama biz onları algıları yetersiz yaratıklar olduğumuz için göremeyiz bu kadar basit...quel-shin wrote:ama bizim için gözümüzün algılayabildiği kadar renk var.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Tartışama epey bi ilerlemiş... Hançer hakkında bir iki bilgi vereyim... Hançer gayet güzel konuşuyor hatta onu sadece ben duymuyorum.... Düştüğünde geri gelmesini de söyledim ama hala ortada yok.. Yüzüklerin efendisine gelince yanlış hatırlamıyorsam orada gandalf bile yüzük ele geçirilmese bile sauronun savaşı kesin kazanacağını söylüyordu... Aksi taktirde niye yüzüğü hükümdağına götürüp risk alsın.. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sauron son savaşı da kazanmak üzere idi... şu kapının önünde olanı... Gerçi insanlar sauronun yüzüklü halini iki defa yenMİşlerdi... AMA o sırada çok daha güçlü krallıklar vardı.. Son durumda ise iki ufak insan krallığı ile orta dünyadan göç eden elfler dışında bir şey yok (cüceler de var ama pek göze çarpmıyolar ) bence sauron her durumda kazanırdı.. Sarumanla kıyaslanamayacak kadar güçlü idi o....
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Öncelikle hançerin için üzgünüm. Onu geri getirmek için yapabileceğin birşey yok. Onu yaratan kişi yada hakkında çok fazla bilgisi olan biri ancak onu geri getirebilir. Bunun dışında Yüzüklerin efendisi tartışmasına geri dönemk istemiyorum. Çok fazla kez açıkladım onu ben.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

locate object in yarari olabilir....ya da scryraini wrote:Tartıs¸ama epey bi ilerlemis¸... Hançer hakkında bir iki bilgi vereyim... Hançer gayet güzel konus¸uyor hatta onu sadece ben duymuyorum.... Düs¸tüg?ünde geri gelmesini de söyledim ama hala ortada yok.. Yüzüklerin efendisine gelince yanlıs¸ hatırlamıyorsam orada gandalf bile yüzük ele geçirilmese bile sauronun savas¸ı kesin kazanacag?ını söylüyordu... Aksi taktirde niye yüzüg?ü hükümdag?ına götürüp risk alsın.. Hatta yanlıs¸ hatırlamıyorsam sauron son savas¸ı da kazanmak üzere idi... s¸u kapının önünde olanı... Gerçi insanlar sauronun yüzüklü halini iki defa yenMI?S¸lerdi... AMA o sırada çok daha güçlü krallıklar vardı.. Son durumda ise iki ufak insan krallıg?ı ile orta dünyadan göç eden elfler dıs¸ında bir s¸ey yok (cüceler de var ama pek göze çarpmıyolar ) bence sauron her durumda kazanırdı.. Sarumanla kıyaslanamayacak kadar güçlü idi o....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..