İSTANBULDA BULUşALIM!
İSTANBULDA BULUşALIM!
Arkadaşlar biz Galadlirim ile birlikte bir buluşma düzenlemeyi düşünüyoruz. Sonuç olarak Galadlirim Unholy ile tanışmak istiyor ve bende Yeminerle tanışmak istiyorum. Neden olmasın? Gerçi bu iki arkadaştan bir ses çıkmadı henüz ama...
Bizimle tanışmak isteyen herkesten cevap bekliyoruz. Biraz yüzyüze sohbet ederiz.
Bizimle tanışmak isteyen herkesten cevap bekliyoruz. Biraz yüzyüze sohbet ederiz.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
kimse tanışmak istemicek gör bak
hadi bu sefer buluşmaya yanaşıyorum gördüğünüz üzere istanbullulardan sıkıldık ehehe,bu değişik fakat umuyorumki güzel bir frpworld buluşması olacağını umduğum birşey.(buluşmalarda edindiğim dostlarıma burdan teşekkürlerimi ve selamları gönderiyorum
)
zaman olarak yakın bir zamanda olsa iyi olur çünkü daha sonra tatile gidebilme ihtimalim var-muhtemelen birkaç hafta içinde gidicem çünkü.e tabi istanbullu olanları da bekliyoruz
hadi bu sefer buluşmaya yanaşıyorum gördüğünüz üzere istanbullulardan sıkıldık ehehe,bu değişik fakat umuyorumki güzel bir frpworld buluşması olacağını umduğum birşey.(buluşmalarda edindiğim dostlarıma burdan teşekkürlerimi ve selamları gönderiyorum
zaman olarak yakın bir zamanda olsa iyi olur çünkü daha sonra tatile gidebilme ihtimalim var-muhtemelen birkaç hafta içinde gidicem çünkü.e tabi istanbullu olanları da bekliyoruz
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
evet günün adını da muhabbet günü koyalım
benec de hoş olur sonuçta istanbul tayfası olarak bayağıdır buluşmuyoruz.. halı saha gününden sonra toplu bi buluşma olmadı galiba... tarih ve saat belirlensin derim ben... ona göre millet program yapar gelirim veya gelmem der ... evet gorath organizatör ilan edildiğinin farkındasın di mi? 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Evet organizatör olduğumun farkındayım. Ayın ikisinden sonra benim için acip uygun ama sizlerinde görüşlerini dinlemem gerekli haliyle öyle bir kişinin uygunluğu ile olucak iş değil bu:D Hey millet nerdesiniz. Hadi bir buluşma düzenliyoruz gelmek isteyenler bu kadar değildir herhalde...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
dragonfly kusur ettiysek bağışla
tabiki dediğim gibi bu istanbula gelebilme imkanı olan diğer şehirlerden kişilerin ve istanbulluların buluşacağı bir buluşma olacak.ben organizatörlük hiç yapamam ama yeminle bu sefer ilgilenicem.adalar konusuna gelince görüldüğü üzere o çok zahmetli bir iş hakkaten artık zinim de yok oraya gelmeye:(ama yani kötü yaklaşım olmasın gerçekten bu buluşma için can atıyorum ..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Benimde mesai derdim var ama öle mesai var diye tanışmaya gelmemek olmıycak abicim
Biz mesaimizin olmadığı bir günde karar kılcaz