Senseinin Düşüşü...
Senseinin Düşüşü...
İki rakip Ölümün Karargahında son sözlerini söylediklerinde sadece kılıcların sesi yankılandı. Sensei hızla olduğu yerden fırladığında Zamanın Tapınağının koruyucusu hazırlıksıztı, Sensei'nin Katanası zırhının arasından bedenine saplanmış fakat savaşçının yüzündeki ifade bir an bile değişmemişti. Unholy hafifce gerileyerek kılıcını aşağıdan yukarıya doğru savurarak yaptığı hamle ile ileri fırladığında kılıc Senseinin bedenini yarıp geçmişti. Sensei karınındaki çiziği üzerindeki kanı eline sürdü ve yavaşça yaladı. Yüzünde acıdan çok bu kanın sıcak tadından aldığı keyif hakimdi.
Metalin sesi metalin sesine çarptığında yükselen ses ölümün tapınağına hakim olduğunda iki rakip saatlerce birbirlerinin bir daha kanını dökemedi.
Sensei hızla Unholy'e fırladığında kılıcı savaşçının kolunu kesti. Ama bu onun diğer elindeki kılıca mal olmuştu. Tapınağın koruyucusu hızla Senseiye karşılık verdiğinde etin ve kemiğin metal tarafından kesilme sesi yankılandı.
Sensei gerilediğinde Sol kolundaki bir çok kemik kırılmış ve kolu omzundan hafifce sarkıyordu. Gözleri bir an büyüdüğünde hızla Unholy'e fırladı. Elinde kılıc Tapınağın Koruyucunun karnına saplandığında iki rakip birbirlerinin nefeslerini duyacak kadar yakınlaştılar. Gözleri birbirne kitlendiğinde Unholy kılıcını Senseinin karnına sapladı. Kılıcı eti yararak ilerlerken Senseinin yüzündeki ifade acı ile büküldü. Sıcak kan Unholy nin ellerine yayıldığında Senseinin cansız bedeni yere yığıldı.
Zamanın Koruyucusu karnında saplı duran kılıcı geriye çekti ve yere attı. Sensenin bedenine yaklaştığında bir kaç sözcük döküldü dudaklarından...
- Zamanı geldiğinde tekrar görüşücez...
Altın sarısı gözü parıldamayı kestiğinde Tapınağın Koruyucusu Ölümün Kararghaını terk etti. Ten Towns dışında bir kervanın enkazına geldiğinde ıssız enkaza baktı. Kan kokusu hala dinmemişti. Atlı yavaşça enkaza yaklaştı ve yere bir cisim bıraktı.
Olanları merakla izleyen bir köylü merakını gidermek için kervan enkazına yaklaştığında Senseinin bedensiz kafası ile karşılaştı.
Metalin sesi metalin sesine çarptığında yükselen ses ölümün tapınağına hakim olduğunda iki rakip saatlerce birbirlerinin bir daha kanını dökemedi.
Sensei hızla Unholy'e fırladığında kılıcı savaşçının kolunu kesti. Ama bu onun diğer elindeki kılıca mal olmuştu. Tapınağın koruyucusu hızla Senseiye karşılık verdiğinde etin ve kemiğin metal tarafından kesilme sesi yankılandı.
Sensei gerilediğinde Sol kolundaki bir çok kemik kırılmış ve kolu omzundan hafifce sarkıyordu. Gözleri bir an büyüdüğünde hızla Unholy'e fırladı. Elinde kılıc Tapınağın Koruyucunun karnına saplandığında iki rakip birbirlerinin nefeslerini duyacak kadar yakınlaştılar. Gözleri birbirne kitlendiğinde Unholy kılıcını Senseinin karnına sapladı. Kılıcı eti yararak ilerlerken Senseinin yüzündeki ifade acı ile büküldü. Sıcak kan Unholy nin ellerine yayıldığında Senseinin cansız bedeni yere yığıldı.
Zamanın Koruyucusu karnında saplı duran kılıcı geriye çekti ve yere attı. Sensenin bedenine yaklaştığında bir kaç sözcük döküldü dudaklarından...
- Zamanı geldiğinde tekrar görüşücez...
Altın sarısı gözü parıldamayı kestiğinde Tapınağın Koruyucusu Ölümün Kararghaını terk etti. Ten Towns dışında bir kervanın enkazına geldiğinde ıssız enkaza baktı. Kan kokusu hala dinmemişti. Atlı yavaşça enkaza yaklaştı ve yere bir cisim bıraktı.
Olanları merakla izleyen bir köylü merakını gidermek için kervan enkazına yaklaştığında Senseinin bedensiz kafası ile karşılaştı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Arkadaslar bu yazilan hikaye dun yapilan duellonun sonucudur. SENSEI karakteri olmustur. AZALIN ve Burock bunu teyit edeceklerdir...
Saygilarimla...
Saygilarimla...
Benim gözetimimde yapılan duello sonucuda Sensei Unholy tarafından öldürülmüş, Unholy de pek ağır olmasa da kolay iyileşmeyecek yaralarla zafere ulaşmıştır.
Hikaye konusunda Unholy fazla ayrıntıya girmese de nerdeyse yarım saati aşkın bir süre devam etti duello. Ama hikaye yazmak bana düşmez, ben sadece gözetmenim. Umarım bu konuda da yeterli olabilmişimdir.
Hikaye konusunda Unholy fazla ayrıntıya girmese de nerdeyse yarım saati aşkın bir süre devam etti duello. Ama hikaye yazmak bana düşmez, ben sadece gözetmenim. Umarım bu konuda da yeterli olabilmişimdir.
"Lovefull Evil"
bencede hem daha önce düello yapmamış arkadaşalara bir örnek olur demekki sensei sonsuzluğa gömüldü....
Benim yapacağım işi başkası yaptı Umarım Ruhun huzura kavuşur Sensei
Benim yapacağım işi başkası yaptı Umarım Ruhun huzura kavuşur Sensei
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Ã?ncelikle SENSEİ arkadaşımızın bağlantısı kötü olduğu için düello esnasında sürekli internet bağlantısı düştüğünde elimizde tutulmuş tutarlı bir 'Log' yok.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
sayın yetkililer anladığım ve anlayacağınız kadarıyla bu düello konusunda bir çok kişinin bi fikri yok bence bunu bi anlatın nası yapılır nası ediolir kuralları teknikleri felan die
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Elimizde benim tarafımdan tutulmuş tüm içeriğe sahip bir log vardır ve içeriği burock a iletilmiştir. Duelloda bulunuş nedenlerimden biri de budur zaten. Eğer elimizde sonuç olmayacaksa bu kadar uğraşmanın ne anlamı var. Değil mi...Unholy wrote:...elimizde tutulmuş tutarlı bir 'Log' yok...
"Lovefull Evil"
kayıtlar elbette siteye sunulacaktır arkadaşlar. bu iş benim 3 gündür şehir dışında olmamdan dolayı gecikmiştir.
ayrıca düello örneği görmek isteyen arkadaşalar bunu dışında corax-karathas düellosuna bakabilirler.
saygılar.
ayrıca düello örneği görmek isteyen arkadaşalar bunu dışında corax-karathas düellosuna bakabilirler.
saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...