Tüm loncaya
Tüm loncaya
Ben yokken cevap verilecek o kadar şey olmuş ki doğrusu epey bir süreyi yazıları okuyarak geçirdim.. Loncanın güçsüzlerin gireceği bir mekan olması
))) Doğrusu epey güldüm.. En güçlü hırsızların bile loncalara üye olduğunu bilmiyorsunuz her halde Peki niye bir müttefiğe ihtiyaç duymadığını sanan bir hırsız bir aptaldır... Tüm gücüne rağmen corax bile loncalar birliğinin tamamının birleşik gücüne karşı direnemez.. Ayrıca loncalar hırsızların tanrıları ile olan bağlarıdır.. Bu nedenle lonca üyelerine karşı gelenlere dikkatli olmalarını öneriyorum.... Yaklaşan savaşa gelince bana bağlı tüm loncalar ve müridlerim bu savaşa katılmayın.. Biz gerektiği zaman gerektiği konumda çarpışmaya gireceğiz.. O zamana kadar düşmanlarımız kendi zaferlerini kazansınlar bırakın... Bu arada özel talimatlarımı da dinlemeye hazır olun.... Loncaların ciddi bir tehlike altında olduğunu biliyorum En büyük tehlikede içeride uğradığımız ihanet ama lonca güçlüdür pek çok organizasyondan güçlü ve yakında gücümüzü göstereceğiz.... O zamana kadar bırakın düşmanlarımız kılıçlarını boşluğa savursunlar...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Sen bilirsin wulodar ama loncaların ortak çıkarlarını savunmak için hırsızlarca oluşturulan birlikler olduğunu unutma!!! Bunlar işe yaradığı için varlar.... Corax bile farklı ağaçlara dağılmış bir kara elf grubu ile baş edemez... Ama lonca bu tehlikeyi önceden görür ve önlemini alır.. Sana bir tavsiye loncaya katılmasan da onu karşına alma ve ona katılanları aptal olarak nitelendirme.. Ona katılanlar benim gücümün temelidir çünkü... Ve diyarların en usta hırsızlarından (ki diyarlarda yüz yüze dövüşte bile ona karşı koyacak savaşçı bile az bulunurdu... ) entreri bile loncaya dahilde üstelik kendisinin başkan olmadığı bir loncaya... Loncaya meydan okuyanlarla müttefiklik yapmamanı öneririm wuroldar....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Heh yeni Lonca kurma çabaları gördüğüm kadarıyla... Bakalım bu ne kadar dayanacak 
Diğer loncaları bilmiyorum ama seninki çok da başarılı değil nedendir bilinmez MASK...
Wuroldar sözünü söylemiş, Quel-Shin de savaşımızda yer alacak... Arkamdan çevirmeye çalıştığın her dolabı görüyorum... Artık benim de gözlerim var
Diğer loncaları bilmiyorum ama seninki çok da başarılı değil nedendir bilinmez MASK...
Wuroldar sözünü söylemiş, Quel-Shin de savaşımızda yer alacak... Arkamdan çevirmeye çalıştığın her dolabı görüyorum... Artık benim de gözlerim var
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hayır Raist.İşin içinde tanrıların olduğunu öğrenince bu işin bana göre olmadığını anladım.Shinler adına konuşuyorum.Ben shinlerin lordu Quel-Shin.Ve bu şavaşta tarafsızım.Bu sözlerin gelecekte bana hiçbir bağlayıcılığı yoktur.Kendi fikirlerim kendimindir.fikirlerimi değiştirebilirim.Eğer dünyanın varlığını tehlikede görürsem KENDi varlığım için gerekeni yaparım.
Saygılarımla....
Saygılarımla....
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
O konuda haklısın ama Tanrılar'a nefret duyarlar ve bu yüzden Tanrılar'ın işleriyle pek ilgilenmezler.. Bu yüzden Quel-Shin'in ihanetini haklı görüyorum. Fakat Baron Sengir de bir Vampir ve o da bizimle beraber savaşıyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger