izciler

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

reddedenler olmasaydı kabul edenlerin ne üstünlüğü kalırdıki?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

şimdiyse Tanrıları kabul edenler bile getireceğimiz sisteme inanmıyorlar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

o zaman kabul edenlerin kabul edişlerini sordulamak lazım.bu nasıl kabulleniş?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir anda hazmetmesi çok zor bir durum bu... Görünüşte karanlığın orduları işgale geliyor... Oysa adil ve doğru bir düzen ve Tanrıların gücü için bir olmuş imandan bir kalkanla insanlığı korumaya geliyorlar... Bunu anlatmak zor olduğu kadar da yetişkin olmayan zihinlerin kavraması da çok zor...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Demek senin düzeninde benim de bir krallığım olacak :)))) Benim her zaman bir krallığım oldu... İnsanlık var olduğundan beri... Ve hepsi de bencil olan bu ırklar hükmetmeye devam ettikçe de olacak... Senin savaşının bunu değiştirecek bir gücü yok corax.... Bu arada hala tanrılar adına konuşmayı sürdürdüğünü görüyorum devam et... Bu benim aldığım zevki arttıracak Ben üzerime düşeni yaptım....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

MASK ve quel sin tekliflerinize açığım Özellikle MASKın iyi bir teklife benziyor.. Ama bir bandit çetesinde bulundum.. Tek istediğim onların yanına güvenliklerini sağlayabilecek bir kişi gönderebileyim her şeyden emin olmak için ... Tabii bu arada quel sin i de duymak isterim ama o insanları vampire dönüştürmek istemezsiniz umarım....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

MASK wrote:Demek senin düzeninde benim de bir krallığım olacak :)))) Benim her zaman bir krallığım oldu... İnsanlık var olduğundan beri... Ve hepsi de bencil olan bu ırklar hükmetmeye devam ettikçe de olacak... Senin savaşının bunu değiştirecek bir gücü yok corax.... Bu arada hala tanrılar adına konuşmayı sürdürdüğünü görüyorum devam et... Bu benim aldığım zevki arttıracak Ben üzerime düşeni yaptım....
Senin olduğunu zannettiğin krallığındaki insanlar onlara yardim ettigin surece seni umursuyor... Yoksa sana karsi bir sadakat ya da sevgi duymuyorlar... Onlar icin bir is ortagindan farksizsin. O kadar cok yalan dolanla bu dunyada var oldunki kendini bile kandirmaya baslamissin...

Ben bencil ırkların hükmünü kıracağım... Göreceksin...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

raini'nin beni düşünmesi sevindirdi.Dünyada istiyeceğim en son şeylerden birisi de daha fazla vampirdir.Tabii bana bağlı olmayan.Ama küçük çocukları vampir yapmanın bi işe yarayacağınıda zannetmiyorum.Diplomasiden ve emperyalizmden iyi anlarım.şavaştan daha etkili olabilecek birşey varsa o da insanların düşüncelerini ve inanışlarını etkilemektir. Ben çocuklara vampirleri sevdirmeye falan çalışmayacağım.Aksine onlara vampir hikayeleri anlatıp vampir avcılarının gelecek nesilde yaygınlaşmasını istiyorum.Vampirlerin hazineleri ve büyülü eşyalarından bahsedip onları şevke getirmek istiyorum.Bunun hem aydınlığa hem de BANA yararı olacağını düşünüyorum.Nitekim biz vampirler kendimizden başka vampirleri sevmeyiz. Ben bunu diyarlarda kendi ajanlarımla yapmayı planlıyordum ama bu şavaş meselesi tüm planlarımı altüst etti. Yayılan casuslarım diyarların dörtbir yanında propagandalara başlıyacaktı.Parayla insanları vampir avlamaya gönderecektiler.Bardlar hanlarda vampirlerin zulümlerinden bahsetmeye başlayacaktı.Bi kaçtane yem vampir avlatıp, üzerinden bir sürü değerli eşya çıkmasını sağlayacaktım.Bu da insanları iştaha getirecekti.Hatta kalabalık bi şehrin meydanında insanların nefreti artsın diye gece vakti vampirlerimden birini kan gösterisi yapması için halkın üzerine saldırtacaktım.Biraz kan aktıktan sonra orda bulunan vampir avcıları(tabi bunlar da benim vampirlerimden olacak) vampiri avlayıp vampir avcılarının halkın gözündeki değerini ve konumu yükseltmeye çalışacaktım.Daha etkili olması için bunu biraz fazla ve değişik şehirlerde uygulamayı düşünüyodum.Planlarımı söyledim çünkü bu planları bilsenizde engellemenizin mümkün olmayacağını düşünüyorum.engellemeye çalışmak planımda bana yardım etmek olur.Açıkladım çünkü raini'nin bunları bilmesi gerekiyor.o çocukların aydınlığa ileride hizmet etmeleri için biraz bira fikirlerini etkilemeye düşünüyordum.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

oldukça makul bir teklif quel sin... Mask ınkinden bile daha cazip görünüyor... Sana da aynı şeyi isteyeceğim çocukların yanında bir yaşça büyük insan elf vs yollamak istiyorum.. Bir de başka bir şey rica edeceğim senden ve MASK müridlerinden eğer birinize karşı bir saldırı olursa öbür taraf saldırıya uğrayana yardım edecek... Eğer kabul ederseniz çocukları eşit olarak dağıtmayı planlıyorum... Tabii bu sadece kafamdaki plan önce henüz savaş çıkmadı ve bakalım kasaba halkı ne diyecek ama iş kaçmayı zorunlu hale getirirse en azından ailesiz kalmış çocukların güvenliğini böyle sağlamak sanırım mantıklı...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sevindim.Ama kasaba halkına benim hakkımda bişey söyleme.Kimsesiz çocukların hepsini bana gönder.Onlar planıma daha uygun olur.Onlara karşı bi zarar vermiyeceğime karşı garantim yukarıda yazdıklarımdır.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Yalnızsın quel-shin

Post by Eldarin_ »

Quel-shin şunu bilmelisin ki yaptığın şey yalnızca soyunuzun tükenmesine sebep olacaktır çünkü gizliden hatta seninde bilmeden kurduğum the guild of vampire hunters and slaves 20 yıldır çalışıyor çok az kaldınız yakında quel-shin evet yakında görüşeceğiz o zaman kansız vampirleri öldürmek için ne yaptığımızı göreceksin ama çok geç olacak şu ana kadar oynadığım assassin rolü çok gerçekçiydi biliyorum ancak oldukça gerçek payı olduğu için böyleydi ben assassinim doğru ama para için değil onur ve huzur için...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Sen

Post by Eldarin_ »

Senin hakkında çok bilgi topladım quel-shin 250 yıldır seni aradım senin kölelerini öldürdüm bunu sende farketmişsindir. Hiçbir zaman vampirleri öldürme güdüsü duymamıştım taki sen yoldaşım Ferik Fenemeni kölen yapana kadar o gün seni bulmaya yemin ettim.Seni4 yıldır takip ediyorum gittiğin yerleri olmayand ostlarını lanet etmeye bile uğraşmadığın tanrılardan nefret ettiğini öğrendim.Aslında sana büyük ölçüde saygım oldu.Seni öldüremem quel-shin ancak seni köelsiz bırakabilirim.Büyü gücümü sana boyun eğmemi engelleyecek şekilde geliştirdim. Savaş quel-shin . Ben savaşmak için eğitildim chatkas guildinde.Ordan çıkan en güçlü ve 2. mage im. Ancak sen 1. sini kölen yaptın quel-shin ve ben onu öldürmek zorunda kaldım.Sanırım bunun senin yanına kalmayacaığını sende biliyorsun.Guildimin insanları ve elfleri hergün artıyor binlerce ırktan canlı bana katılıyor seni dünyada tek vampir kalana kadar kovalayacağım.O zaman sende eşsiz olacaksın ve benimde seninde istediğin olacak...Ben Seni kölelerinden mahrum bırakacağım ve sen tek vampir olarak eşsiz olacaksın...

Fairness Hunters........
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir vampir soykırımı düşündüğünden çok daha uzun süre alır kanımca...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ferik'i hatırladım.Yüzündeki ifadeyi sende görmeliydin.Yakında seni öldürmesi için yolluyorum onu.Bakalım anılar gözünde canlanacak mı?

Peki bana hizmet etmek nasıl bi şey Illuvatar?Öünkü benim kölelerimi öldürdüğünü düşünerek(elbette benim kölelerimi de öldürdün bunu biliyorum) başka vampirlerde öldürdün.Benim kölelerim azalabilir ama dişlerim çenemde oldukça tükenmeyecek kölelerim.

Küçük bi çocukken bana vampir avcılarının masallarını anlatırlardı.Hep vampirleden nefret etmişimdir.Ve sonunda ben de bi vampir oldum.Ama şimdi nefret etme sebebim farklı. Bir gün diyarlar üzerinde dolaşan tüm vampirler benim kölem olacak....
Kölem olmayan tüm vampirler düşmanımdır....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm yalnızca bir vampir lordu ve onun emrindeki diğer güçsüz vampirler... Kulağa hoş geliyor...
Post Reply