Cüce olduğunu nerden anladı???

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Cüce olduğunu nerden anladı???

Post by Anodhen »

abi Frpye daha yeni başlamıştık bizim Fahriyide hatır gönül oyunun başına oturttuk DM şöyle dedi Kervana doğru ilerlerken kervandan size doğru iki atlı yaklaşır atlılar insan falan filan Fahride cüce adam bi cücenin bizim topraklarda ne işi ola dedi Fahri cüce olduğumu nerden anladı adam dedi fahri olayın mantığını anlayamamış arkadaş masa üstü muhabbet çeviriyoz zannetti e fahride gerçekte insan ya en azından insan görünümünde ya işte o anda koptuk zaten bi saat oyun oynayamadık
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

vay be ne adammış.her iddasına varım onun bu mesajdan haberibile yoktur.
nasıl oyucu bi adammı bari.duymasında fena olur valla.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

abi ilk oyunlarda böle muabbetler çok oluo...ben dmlik yapmıştım daha ilk oyun frp ne bilmioz...paladin ticaret yaparken yalan sölüodu...siz gerisini hayal edin...anlatırsam kaldıramamyabilirsininz
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Bende geçen bi oyunda Paladinken ticaret yapıyodum ve yalan söyledim ticaret muhabbeti 6 saat falan sürdü o oyun tam bi fiyaskoydu
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

abi 6 kişi bunlar; birer silah, zırh ve kıyafet almaları en fazla gerçek hayatta 30dk sürmeli... Adamlar 6-7 saat kastılar... Bu kadar olmaz abi...

Saygılarımla...
Türklider...
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

bizimkilerde barbarın yayını satacaklar...küçük joe nun kılıcı diye yuturmaya çalışıolardı demirciye...onu geç bizim cleric şehrin başrahibine yalan söylemeye çalışmıştı...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

bende oyunun birinde paladindim.uzun bir yolculuğa çıkacağımızdan birkaç haftalık yiyecek alalım dedik.şimdi ücreti tam olarak hatırlamıyorum ama o zaman bize çok pahalı gelmişti.hancıyla tartışmaya başladık.baktım hancı bizimle çok ters konuşuyo çektim kılıcı hancıyı kestim.sonra da fallen paladin olmuştum :lol: .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

beyler izmirconun tamtarihini bileiyomusunuz?
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

o ne yaa izmirconun ne demek bi acıklasana????????????????
for !_FRP_!
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bu Metucon'un İzmir'de yapılan versiyonu, tabii Metucon kadar büyük bir organizasyon değil..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Post Reply