haggard sevenler derneği :P
haggard sevenler derneği :P
merhaba arkadaşlar .sizlerden haggard hakkında yorumlarınızı sunmanızı istiyorum.abi hastasıyım bu grubun hatta bana yorumlarınızla birlikte bu grubun sopranolarının resimlerini yollarsanız beni ihla eylersiniz 
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
evet abi bende severim o herifleri sevdiren adam sensin biliyorsun ilk kez senin yanında iki gün önce dinledim ve izledim adamların performanslarını çok iyiler
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
bende bir haggardsever im.ama grubun yanılmıyorsam sadece3 albümü var ama dişi vokalistleri ve insana orta çağ daymış hissi veren o müzikleri harika.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
aslında live olarak çıkardıkları karma albümler varmış geçen nisan bir album daha çıkardılar ama tam olarak sayılarını hatırlamıyorum istersen bi bak bu siteye www.haggard.de .
adamlar yapıyor abi gerçektende sadece hatunlar değil baş vocal harika erkek dombili.
adamlar yapıyor abi gerçektende sadece hatunlar değil baş vocal harika erkek dombili.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
- Galat-tirin
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
3 albumleri var.
Awaking The Centuries
And Thou Shalt Trust The Seer
Progressive.
Birde yayinlanmami$ bir Hamburg konseri ozel parcasi var ama hic bir yerde bulamiyorum.
Grup elemanlari ise
Asis Nasseri ,Luz Marsen ,Robin Fischer ,Andi Hemberger ,Gaby Koss ,Judith ,Steffi Hertz ,Andreas Peschke ,Veronika ,Fiffi Fuhrmann ,Hans Wolf ,Ivica ,Michi Stapf ,Florian Bartl ,Mark ,Michael Schumm `dan olu$uyor. Dinlenesi bir grup herkese tavsiye ederim resimlerine ise kendi sitelerinen ula$abilirsiniz.
Awaking The Centuries
And Thou Shalt Trust The Seer
Progressive.
Birde yayinlanmami$ bir Hamburg konseri ozel parcasi var ama hic bir yerde bulamiyorum.
Grup elemanlari ise
Asis Nasseri ,Luz Marsen ,Robin Fischer ,Andi Hemberger ,Gaby Koss ,Judith ,Steffi Hertz ,Andreas Peschke ,Veronika ,Fiffi Fuhrmann ,Hans Wolf ,Ivica ,Michi Stapf ,Florian Bartl ,Mark ,Michael Schumm `dan olu$uyor. Dinlenesi bir grup herkese tavsiye ederim resimlerine ise kendi sitelerinen ula$abilirsiniz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."