I OF THE DRAGON

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Andero
Seçilmiş Savaşçı

I OF THE DRAGON

Post by Andero »

Oynayan var mı? Alıp almama konusunda kararsızım da.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi bence alma gusel diil ama bak bvence diom. seyi al enclavei müthistir :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Enclave için güzel ama acayip bir save sistemi var diyorlar. Save için para istenir mi ya? :D
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ewt abi ilginc bi save sistemi war ama parasıda bol yani. bile su war galiba easy de oynarsan para falan vermiosun. direk save edio.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

ben çok zevk aldım oynarken gerçi oyunun tek düze bi hali var ama bana eski atari günlerini hatırlatıyo yalnız bir bölümde bi süvari oluyosun o bölümü geçemedim ben diyorum ki al dene
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

yok abi zaten ben alma demiom sadece bence kötü diorum. okadar yani seni engellemis olmiim :D
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

ulfgar wrote:ben çok zevk aldım oynarken gerçi oyunun tek düze bi hali var ama bana eski atari günlerini hatırlatıyo yalnız bir bölümde bi süvari oluyosun o bölümü geçemedim ben diyorum ki al dene
ben de bayaa zevk aldım ve oyunu bitirdim.Bu arada o bölümü bitirmen için iki ipucu:
-her zaman öncelikle şu maymunları öldür(güdümlü enerji atıyolar!...)
-bahsedilen binayı tek başına yok etmen imkansız o yüzden sadece çevresinde tur at ve direk şehre kaç(yapınca nedenini anlarsın)
bence de isteyen almalı,ejderha olmak çok güzel bi duygu!Yalnız insan bir ejderha bu kadar güçsüz olur mu diyor bazen?)
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quest_For_Tanelorn »

Eye of the dragon güzel oyun ama çok iyi bir sistemim olması lasım.
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Açıkçası demosunu oynadım ve beğenmedim.Ã?elki demosundandır ama oyun sarmadı yani.
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Valla bu oyunun demosunu (inanmayacaksınız belki ama) çıkışından 3-4 yıl önce oynamıştım.Tabi o zaman çok hoşuma gitmişti.Demosundan tüm oyunu anlamak imkansız.Bunu da belirteyim dedim... :roll:
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Anlamak imkansız.Zaten bende demosundandır belki dedim.Ama demolarda oyun hakkında büyük fikir sahibi olursun.%99 da oyun hakkında yanılmazsın.
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Zaten bende bunu tüm oyunların demoları için söylemedim ki...Eğer oyun hakkında yüzeysel bilgi istiyorsan demosundan anlarsın.Mesela uzun zaman önceki oynadığım demosunda yetenek dağıtımı saçmaydı.Ama demodan tabiki oyunun grafikleri,oyunun gidişatı,zevkli olup olmayacağı vs... hakkında bilgi sahibi olursun.Yine de benim oynadığım demo oyunun çıkışından çoo..ok önceydi.
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Oynadığım en kötü oyun diyebilirim rahatlıkla... daha vardı bu kategoriye sokuşturduğum oyunlar ama şu an aklıma gelmiyo, bu oyun kesinlikle onlardan biri ama :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya ben demosunu oynamıstım ama oyle cok beğendiğimi sevdiğimi de söliyemiycem yani taam güzel oyun flm ama...
bilmiom beni cok sarmamıstı...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Pek güzel bir oyun değil, ama ejderha olmak ilginç ve hoş bir deneyim :) . Ejderimizin ve canavarların çok yavaş hareket ettiğini hatırlıyorum. Bu tür oyunlarda hızı sevdiğim için çok sarmamıştı beni.
Post Reply