İstanbul Zirvesi 15.Ağustos.2004
İstanbul Zirvesi 15.Ağustos.2004
Istanbul tayfasi 16 Agustos tarihinden sonra AZALIN Istanbul'a geliyor. AZALIN ile gorusmek son bulusmamizdaki eglenceyi tekrarlamak isteyen dostlarimiza duyurulur.
Uygun olan arkadaslar uygun olduklari Tarihi en onemlisi AZALIN uygun oldugu tarihi belirtir ise seviniriz.
Saygilarimla...
Uygun olan arkadaslar uygun olduklari Tarihi en onemlisi AZALIN uygun oldugu tarihi belirtir ise seviniriz.
Saygilarimla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
zuhaha!azalin geliyor dostlarım istanbul intkam ateşine bürünücek!bende geleceğim tabi,kutsanacağım böylece..ben şuan tatildeyim ama 16 sından sonra istanbulda olacağım.zamanı siz belirleyin azalinle görüşelim!
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Eh bu sefer bir muhabiriniz olmayacak olayları yazacak
Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar. Ulan nasıl içim gidiyor bir gelebilsem 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Bizim oyun derken kendi oynadığını kast ediyorsan o değil ama senin haricinde birçok frpworld sakininin bulunduğu bir oyun bu(bkz. ZB bekleme salonu). Yoksa biye buraya yazayım ki öyle birşey...Dragonfire wrote:Bizim oyunmu yoksa ba$ka oyunmu ba$ka oyunsa ayni tarihe gelmesi anlamsiz olur.
"Lovefull Evil"
Gelmek için içim gidiyo ama o gün iş başı yapıyorum. Pazar gnü ancak olabilir ama pazar günüde Azalin yok. Yani bir Azalin ile görüşemedik iyi mi? Neyse sonraki buluşmada artık.Levian wrote:Bende gelirim ama benim 16 ve 17 sinde sürüş dersim var. Beni istemiyosanız yapabilirsiniz siz bilirsiniz
Uleaannn Gorath koparırım kelleyi niye gelemiyonnn?????
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...