şimdi bana inandınızmı?!?

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

şimdi bana inandınızmı?!?

Post by Darkgnome »

Üç kişilik bir oyun oynuyoruz. Bir wood elf ranger, bir wood elf thief ve bir halfelf bard(bendeniz). Oyunumuz buz yeli vadisi denen yerde geçiyor. Hanın tekinde ağlamaklı konuşan yaşlı bir barbar bize oğlunun shaaz denen insan boyunda böcek gibi ancak zeki canlılar tarafından kaçırıldığını söylüyor. Bizde "BİZ ONU KURTARIRIZ BİZ KAHRAMNIZ" diyerek yola çıkıyoruz.
Yolculuk boyunca başımıza pekçok şanssız olay geliyor (Bunların çoğu zardaki şanssızlığımızdan oluyor). Sonunda barbarların kampına ulaşıyoruz. Ice wınd dale'de 10 öküz gücünde olan barbarlar için bizim zayıf yapımız alay konusu haline geliyor. Aradan ancak ranger normal bir insan kadar iri yapılı duruyor. Yinede bizim shaazları aramaya geldiğimizi duyunca bize bir çadır veriyorlar (Yardım sever barbarlar), ancak bize güvenmediklerinden silahlarımızı elimizden alıyorlar.
Biz bu şekilde fazla kalmamak için gece thief yardımıyla silahlarımızı alıp yola çıkıyoruz (gece görüşünde biz görürüz onlar bizi göremez diye).
Ertesi sabah başka bir yerloeşim yeri daha buluyoruz ancak o anda yerleşim yerinden çok savaş alanına benziyor. Aklını kaçırmış barbarlar zavallı halka saldırıyor (Zavallı halkta barbar).
Biz hiç boş dururmuyuz (kahramanız biz!), hemen duruma el atıyoruz.
Ã?arpışma sırasında kar nagası adında insan kafalı yılan vücutlu 5 metre boyunda telekinetik ve telepatik ve istediği zaman görünmez olabilen bir yaratıkla karşılaşıyoruz (İnsanın kar nagası olası geliyor). Neyse biz çarpışma sırasında ezilirken bizi shaazlar kurtarıyor (Bu olay bizim oyunlarda çok olur).
Shaazlar bize gerçek olayı anlatıyor. Aslında bu olaylara gerçek sebep olanlar kar nagalarıymış ve yakaladıkları barbarların beyinlerini ele geçirerek bir ordu kurmaya çalışıyorlarmış.
Ardından bize kar nagalarının kampını ve liderlerini gösterdiler. Liderleri o kadar büyüktü ki (Ben diyim 20 metre sen de 30 metre) uzaktan adeta bir tepe gibi gözüküyordu. Kampta birde beyini ele geçirilememiş bir elf tutsağı gördyorum. Bize bilgi verebilir diye hemen görünmez olup kampa dalıyorum. DM nin bir kaç şık(!) oyunu sonucunda bende tutsak olarak elfe arkadaşlık etmeye başlıyorum.
Ben dönmeyince bizim iki elf yardım çağırmak için shaazları aramaya gittiler. Barbarların o kadar arayıpta bulamadığı shaazları bir kaç saat içinde buldular (Aslında shaazlar onları buldu).
Tam o anda kaderin bir cilvesi veya DM nin kişiliği barbarlarda onları gömrdü. Shaazlar topukladı ancak bizim iki elf ortada kaldı. Barbarların başındada şefleri var. Sanki bizi aramaya değilde savaşmaya gelmişler.
Bizim iki elf ne yapsak diye şöyle bir düşündükten sonra thief öne çıktı
- Durun gerçek düşman shaazlar değil. Gerçek düşman insan başlı yılan vücütlu dev yaratıklar.
Barbarların şefinden "hade len"i barbar dilinde söyledi. Thief yine öne çıkarak,
- Diğer kabiledeki insanların beyinlerini ele geçirerek bir ordu kuruyorlar.
şef tam dev bibi baltasını thiefin kafasına geçireceği sırada thiefden son bir söz.
-Size kamplarını gösterebilirim.
şef bunun üstüne kabul etti gizlice nagaların kampına yaklaştılar. Evet gerçektende pek çok kabile toplanmıştı ancak ortada naga falan gözükmüyordu.
şef kızgın bir şekilde "EEE! nagalar nerede?" diye sorunca thief yine öne çıktı
- Onları göremezsiniz çünkü onlar görünmez
Dedikten sonra son bombayıda patlattı.
- şu tepede onların lideri.
Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ancak barbarları ikna etmeyi başarmışlardı. Tam savaş sırasında bütün barbarlar RAGE atıpta saldırıya geçtikten sonra nagaların lideride ortaya çıktı ve thief mutlu bir edayla "Bakın şimdi bana inandınızmı?" diye bağırdı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

ben inandım:!:!!!!!!!!
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

Bende inandım :!: :!: :!: :!:
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Walla bende inandım !
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ben arada kalmayayım...bende inandım...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ilginç bi durum tam belli bi kararım yok bu konu hakkında...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

İnanmayan bir canlı varsa çıksın ortaya...20-30 (60-90feet ortalama)metre...yuh :wink: :wink: :!:
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ben inanmadım... Ben manyağım... Algılama özürlüyüm... :reyes
:reyes

Saygılarımla...
Türklider...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

inandım hatta iananmaktan başımdöndü yanında bide bayıldım :roll: :twisted:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Amaaan yalan bea..Sizde amma safsınız inanıyonuz :D
Jacta alea est.
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

ulan herkez inandım dio yaaa bende inandım :D :D :D :D :D
for !_FRP_!