10 kasaba etrafında birçok kabile yaşar... goblinler barbarlar ve daha birçok ırk.. fakat bunlar arasında en kalabalık ama aynı zamaqnda en dağınık olanları goblinnler dir... onları birleştirecek büyük bir güç olmadığı sürece hiçbir kuvvet oluşturamazlar...
Bu konuşmaları düşünüyordu adam ilerlerken dağlarda... Uzun boylu geniş yapılı birisi idi... çoğu kişi onu gördüğü zaman varlığından bile ürkerdi... Kıpkızıl saçları ve sakalıyla heybetli bir görüntüsü vardı...
Doğruca dağlara ilerledi... Sonun da ilk goblin gurubuna varmayı başardı.. Nöbetçiler vardı etrafta ve o da onların üzerine gitti....
"Başkanla görüşeceğim " diye böğürdü koca savaşçı kalın ve gırtlaktan gelen goblin dilinde....
nöbetçiler bu cesarete şaşırmışlardı.. oldukça kavgacı olan goblinler bu adama saldırmayı göze alamadılar.. aralarından birişi şefe haber vermeye gitti...
10 kasaba civarında
10 kasaba civarında
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Biraz sonra birkaç goblin yaklaştıllar.. silahlarına sıkı sıkıya sarılmışlardı... Bu dev gibi adamın herhangi bir hareketinde onu kesmeyi düşünüyorlardı.. Aralarından cesur birisi..
"Silahını ver yabancı... yüce şefin huzuruna silahla giremezsin " dedi ve yabancıyı süzmeye başladı... korktuğunun aksine dev adam hiç itiraz etmedi...
"Tabi yüce şefe sagım sonsuzdur " dedi ve kocaman silahını gobline verdi...
gablin beklemediği bu hareket karşısında oukça şaşırmış.. aynı zamanda da cesaretlenmişti...
"gel peşimden " dedi goblin ve savaşçıyı büyük şefin huzuruna götürdü...
"konuş..." dedi büyük şef
"buraya seni birkaç konu hakkında uyarmak için geldim büyük şef... beni şehirden bir dostunuz gönderdi... Yakında size karşı bir saldırı planlıyormuş kasabaların halkı... Çok büyük çaplı bir saldırı olacakmış... Saygısızlar sizin hakkınızda onun başını kazığa geçireceğiz " diyor yüce şef dedi iri savaşçı.. Bu esnada büyük şefin'in boğazının kuruduğunu ve yutkunduğunu görmüştü savaşçı fakat bunu görmezden geldi...
"şehirdeki dostunuz size yardım edebileceğini söylüyor.. bu konuda size her türlü destek sağlayacağını vaad ediyor... zafer ve para bulabileceğiniz bir teklif getiriyor size... tüm şehri yağmalama fırsatı bulabileceksiniz... her istediğinizi alabileceksiniz... Küstah insanlardan sonsuza kadar kurtulabileceksiniz... şef" dedi savaşçı saygılı bir şekilde..
Büyük şef hayret içinde bu teklifi dinlemişti... özellikle para ve insanlardan bahsettiği kısımlarda gözlerini dört açmıştı....
"Düşünmem gerek savaşçı... peki bu dostumuz bunlar karşılığında ne almak istiyor.. bunu da duymam gerek dedi..." zeki bir eda ile...
"Silahını ver yabancı... yüce şefin huzuruna silahla giremezsin " dedi ve yabancıyı süzmeye başladı... korktuğunun aksine dev adam hiç itiraz etmedi...
"Tabi yüce şefe sagım sonsuzdur " dedi ve kocaman silahını gobline verdi...
gablin beklemediği bu hareket karşısında oukça şaşırmış.. aynı zamanda da cesaretlenmişti...
"gel peşimden " dedi goblin ve savaşçıyı büyük şefin huzuruna götürdü...
"konuş..." dedi büyük şef
"buraya seni birkaç konu hakkında uyarmak için geldim büyük şef... beni şehirden bir dostunuz gönderdi... Yakında size karşı bir saldırı planlıyormuş kasabaların halkı... Çok büyük çaplı bir saldırı olacakmış... Saygısızlar sizin hakkınızda onun başını kazığa geçireceğiz " diyor yüce şef dedi iri savaşçı.. Bu esnada büyük şefin'in boğazının kuruduğunu ve yutkunduğunu görmüştü savaşçı fakat bunu görmezden geldi...
"şehirdeki dostunuz size yardım edebileceğini söylüyor.. bu konuda size her türlü destek sağlayacağını vaad ediyor... zafer ve para bulabileceğiniz bir teklif getiriyor size... tüm şehri yağmalama fırsatı bulabileceksiniz... her istediğinizi alabileceksiniz... Küstah insanlardan sonsuza kadar kurtulabileceksiniz... şef" dedi savaşçı saygılı bir şekilde..
Büyük şef hayret içinde bu teklifi dinlemişti... özellikle para ve insanlardan bahsettiği kısımlarda gözlerini dört açmıştı....
"Düşünmem gerek savaşçı... peki bu dostumuz bunlar karşılığında ne almak istiyor.. bunu da duymam gerek dedi..." zeki bir eda ile...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
RP disi: Hmm guzel bir hamle olmus yeminer efendi. Sonucta savasip rahatsizlik verecek harcanacak adamlar da lazim her orduya... YAlniz su kirmizi sacli sakalli dev adami bir yerden gozum isiriyo sanki

Dip not: Her gordugunuz sakalli dedeniz degildir...
Dip not: Her gordugunuz sakalli dedeniz degildir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı