southpark iyidir de yinede simpsonları tek geçerim... adamlar bilmem kaç senedir yapmadıklarını bırakmadılar(sanırım 11 küsürdü)... bu arada cadılar bayramı bölümlerinide özellikle takdir ediyorum:)
bide southparkın kanadalı olayı beni öldürüyo bu kadarda aşağılanmazki ya
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
South Park inanilmaz yaratici fakat 11 sene dayanacagini zannetmiyorum. Simpsons cidden seviyesini koruyarak ununu hak eden cok basarili bir cizgi dizi...
Yalan Makinesi'ni tek gecerim ))))
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
bende simpsons diyeceğim.Hommer her zaman bir adım öndedir south park tan.Adı bile gülmem için yeterli bir neden .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
yaa raistlin... yazıktır etme eyleme elin kanadalısından ne istiyosun:) (bana neyse artık:) )
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
benim için simpsons valla , hoş soth park çıkınca çoğu kişiler tarafından pabucu dama atılsada hala vazgeçmediğim sağlam espirileri olan harika bi çizgifilm ama soth park da severim tabii
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
valla 2side çok güzel ama ben simpsons'ı tercih ederim, sırf Homer diilki, her karakter çok sağlam filmde, south park'ın var uzun metrajlı versiyonu, 11lik simpsons'un var mı acaba?
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.