Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Güzel bi izm günü ksk da frp oynarken ben ve korumaya yeminli olduğum kişi ve geri kalanlar bi görev aldık görevi başarı ile bitirdik.Daha sonra benim ark üst lvl büyü almak icin bi göreve gitti ve bebide peşinden sürüklemek istedi ve ben karşığında kocama bi HİÃ? alıcaktım bende o anda canıma tak ette bu kaçıncı beleş calışıyoz diye ve bende o anki adrenalin ile heyyyyt yeminimi bozdum ulen diye bağırdım ve bana kazanç sağlıcak bi göreve gittmeye kara verdim ve o anda grup koptu oyun koptu kısacası filim koptu.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
abi pladinden bahsediyorsunuz burda ben doğma büyüme paladin oynuyorum yaa ben en son oyunumda ağlamıştım mesela oyun oynarken gerçektende ağlanılcak bir durumdfu bir paladin için inancının sorgulanması çok ağır bir şeydir hele ki birde bunu yapan kendi tapınağınızın baş paladiniyse işte benim başıma gelende buydu.. sonuç olarak oyunda ağladım(gerçektede)
Paladin karakterler insanı çok kasıyor,yok şunu yap yok bunu yapma,heeeeyyt deyip yemini bozmak güzel birşey:P,ilk oyunda çarpılırsın dikkat et projection from çarpılma falan yap :P:P
Zaten paladin oynayanların %80lik bir kısmı ileride yeminini bozmak için paladin oynar. Kalan %20 nin de onda dokuzu doğal seleksiyona uğrayıp yeminlerini bozarlar...
Sonuçta paladinlerin başarı oranı %2 gibi küçük bir rakamdır :D:D