AZALIN: Kaosun, İntikamın ve Acının Lordu...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

AZALIN: Kaosun, İntikamın ve Acının Lordu...

Post by Azalin »

"Kaos düştü AZALIN..." beyninde ses yankılanmıştı yarı tanrının Oren_Dautry haykırmıştı. tahtında otururken..

Kaos.. Kaos...bir zaman bir ölümlüyken kaosa hizmet etmişti.yıllarca güç ve kudret için. asla kimseye bağlı olmadan, kimseyi düşünmeden, sadece kendi fikirleri ve amaçları doğrultusunda.

şimdi kaosun başı boştu.kimse onu yönetmiyordu.belkide kaos kimseyi..

AZALIN birden irkildi. ruhu bir anda rengarenk oldu. ama hiç biri sabit değildi. sürekli değişiyor akıl almaz bir biçimde şekilden şekile giriyordu.Bedenini anlayamıyor. Aklını ve mantığını ise kendisi bile algılayamıyordu. herşey karmaraşık ve hareketli idi durağan birbire uyan hiç birşey yoktu ve olmamalıydı.Kendisini toparladığında tek birşey geçti kafasından:

"KAOS bundan sonra ben senim, Sende ben"

ps:Korku Domain i düşmüş, yerine Kaos geçmiştir.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hellfire cehenneme ait olan atalarindan hatirladigi duyguyu icinde hissetti. Kirpilmaz olumsuz gozleri gaddarca kisildi. Korkunc vucuduna ve delirmis zihnine dolan yeni gucun zevkiyle kendinden gecti...

Korkunc sesinin fisildamasi bile derin bir gurlemeydi:
"Sonunda... evdeyim..."

Dev jiletlet gibi kara kanatlarini gerdi ve gokyuzune haykirdi:

"Azalin! Cehennemin kaosunu yeryuzune yayacagim! Her canlinin olusunu benim gozlerimden izleyeceksin!"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply