Bir daha teknik sorular harici topic acmayacağımı söylemiştim.Ama dayanamadım.Arkadaşlar DragonLance in filmi çekilecekmiş galiba şu mızrak savaşı üçlemesinin.Bunu önceden bir forumda görmüştüm ama inanmamıştım.şimdi 1-2 arkadaş daha söyledi.Bu konuda bilgisi olan varsa bana haber versin.
Saygılarla....
///edit by galadlirim///
DL filmi
Filmi çekilmedi, çekilmeye çalışıldı. Türkiyeden bir grup DL okurunun çalışmasıydı bu. Fakat bütçe olarak bunu karşılayamayacaklarını gördüler. Bu nedenle sadece fragman çekebildiler. Ã?ektikleri fragman olmayan bir filmin fragmanı oldu sonuçta.
Ayrınlılı bilgiyi Trailer Project sitesinden öğrenebilirsin.
Ayrınlılı bilgiyi Trailer Project sitesinden öğrenebilirsin.
"Lovefull Evil"
Ya bu spekülasyonlar 10 yıl önce de vardı, şimdi de var. 10 yıl sonra da olacak. Bana kalırsa Dragonlance falan filmi için daha bir 20 yıl var en az.
Trailer olayına gelince, ekşi sözlükten bir alıntı yapıyorum, sadece komiğime gittiği için yazdım, kimse gelip de " hödö hede sen nasıl dl ye böyle dersin? " falan filan demesin lütfen.
Trailer olayına gelince, ekşi sözlükten bir alıntı yapıyorum, sadece komiğime gittiği için yazdım, kimse gelip de " hödö hede sen nasıl dl ye böyle dersin? " falan filan demesin lütfen.
ulan bir daha indirip izliyim dedim, cok isabetli bir is yapmisim. neyse benim en favori olarak seyrettigim versiyon dcpain.avi olan. filmin acilisiyla beraber hemen solace'in meshur valenwood'larindan birini goruyoruz, super guzel kirmizi yapraklar filan, hemen agaclarin uzerine yapilmis evleri de gorelim diyoruz ama o da ne?? su kus evi denilen hedeler vardir ya kuslar icine girer su icer filan, onlarin buyuk boylarindan kondurmuslar, e tebessum ediyoruz tabi bu nefis manzaraya. sonra bir anda flintcigimiz "why the beard, you were ugly enough" diyor ve film boyunca flint'in agzindan cikan tek anlasilabilir laf bu oluyor. ha flint'i oyniyan arkadasi yanlamasina genis arkadaslardan seciceklerine filinta gibi bir delikanliya oynatmislar, hadi ona da eyvallah. neyse tam o anda bir anda inn of the last home'a donuyor ve insanlarin arasindan gecmeye calisan tasslehoff burrfoot'u goruyoruz. tam bir inceliyelim derken tas'in dizleri uzerinde cirpinarak kosmasiyla yere dusup filmin bir kismini kaciriyoruz tabi mecburen. hemen arkasindan flint de dizlerinin ustunde geliyor ama daha tecrublu oldugundan midir yoksa temposunun agirligindan midir fazla goze batmiyor. tam o esnada flint'in nasil indigi belli olmayan oktavlardan bulup cikardigi sesiyle "aah caramon this ruthless person kinda steel" gibilerinden birsey dedigini duyar gibi oluyoruz ama olayi tecrubemizle "hah, caramon better look to his purse or count his teeth" cumlesine tamamliyoruz. sonra guzel bir sarilma sahnesi goruyoruz caramon tanis arasi, cok icten, duygu yuklu, hemen akabinde raistlin'i goruyoruz ilk defa, altin tozlari filan dusuyo yalniz suratindan ama belli yani kim oldugu filan, hem oksurmus eline filan da kan gelmis bak. efendim sonra elfler diyarina donuyor ve gilthanas olmasi gereken abiyi goruyoruz. yanniz soyle bir sey olmus ki heralde oyniycak arkadasi secerken yanlislikla gilthanas yerine gintaras stauce anlasilmis. neyse boyle talihsizlikler olur diyip silvara kizimizin hemen bir burun estetigiyle daha bir elf olucagini hatirlatiyor, sturm'un biyigi nasil dusmedi o sahnede diye sasiriyor ve arkada siradaki tika'nin yuzundeki petek dincoz'un aynisi saskinliga da yuh diyoruz. sonra bir iki sahne normal gecmisken tanis riverwind'e bak la bak campfires diyor. sonra hemen ilkokul 2 ingilizce derslerimizde hatirliycagimiz cumle vurgusu ile riverwind'in "many hundred campfires, fires of war" diyisini duyuyoruz ki iyi olmus anlamisiz bakin. ondan hemen sonra que shu koyunun kalintilari olmasi gerektigini dusundugumuz, ama bir yuksek insaat muhendisi olarak 7 siddetinde depreme dayanir raporu verebilecegim yapilari inceliyen goldmoon guzel zorlanmis bir amerikan aksani ile "is anybody alive" diyor ki riverwind'den habersiz 1-2 sene afs ile filan amerikaya gitmis okumus heralde diye dusundurdu bizleri. ha ha az daha geciyodum sturm'un unutulmayacak oyunculugunun oldugu sahneye ama son anda farkettim goldmoon'un mishakal yadigari mavi kristal asasini, gozumuz alismis tabi izliye izliye fazla batmaz olmus. neyse diyecegim odur ki o asayi heralde sunnet dugunu heyecani yasayan bir cocuktan yurutmusler, ayiptir gunahtir. hah simdi filmin en bir climax'i, en bir highlighti olan sahneye gelelim, sturm yikintilar arasinda, kilicina dayanmis huzunlu ama cesaret ve gurur dolu bakislarla etrafina bakmaktadir heralde diye dusunucekken anlariz ki o gunlerde ne yediyse artik fena kabiz olmus ikinip sikinmakta! kilincindan almis destegi guzel kicini cikarip cokmus ama iste gelmedi mi gelmiyo bu meret. iyi yakalamislar o sahneyi behind the scenes filanmis da karismis heralde. neyse "here they come tas" dendikten sonra ucusan sirin mi sirin cizgi ejderlere ay ne tatlilar demisken birden hunhar bir tuzagin icinde bulur kahramanlarimiz kendilerini. sonra caramon aaaargh diye bagirir, bir kilic sesi duyulur, "look out" denilir hemen akabinde flint super kromatik bir gecisler "iiiiiiiirrrrrgggggggghh" der ki kac cekimde yakaliyabilmisler o duyguyu aklim ermedi. sonra hemen ardinda halloween filan gelmis heralde maskeli komik insanlar filan vardi orasini pek anlamadim. haha hemen sonra tikanin bir onceki entrimde yazdigim cigligi, sonra sturm'e sunulan ama haliyle begenmedigi bir plastik kilic ve en sonunda da tas'in hos bir ejderha savasi tablosu karsisinda <iq=60>"dıregınleens"<iq=60/> deyisi ile bastan sona basariyla tasidigi heyecan ve gerilim duygulariyla sona erer film.
arkadaşlar adamların sitesine girdim de indiremedim o fragmanı.üstte üç fragman var ama nasıl indirileceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.yalnızca 'gözler' diye kısa bi yapımları var onu indirebiliyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ya öyle şeymi olur herifler Türk, ingilizce bir film yapmaya kalkışıyolar! Elime geçirirsem bi ton sopa atarım valla. Nerde kaldı Türk ecdadının şerefi???
Bi haltı beceremeyip, iki üç ağız kıvırmalı ingilizce ile film çevireceklerine hiç yapmassınlar daha iyi...
Zaten hiçbiride doğru dürüst ingilizce konuşamıyor. Defolsunlar ya!!!...
Bi haltı beceremeyip, iki üç ağız kıvırmalı ingilizce ile film çevireceklerine hiç yapmassınlar daha iyi...
Zaten hiçbiride doğru dürüst ingilizce konuşamıyor. Defolsunlar ya!!!...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ã?ncelikle onların ingilizceleri pek çoğumuzundan iyi!
Sonrasında bu fragmana haranan para tamamen kendi ceplerinden ç ve öğrenci harçlığı ile hiçte küçümsenemeyecek bir rakkam ki malzemelerin tamamını kendileri hazırladılar (Lensle hariç).
Ã?ektikleri şartlar gözönünde bulundurarak bunu oldukça başarılı buldum. Sonuçta bu ne holywood nede yeşilçam!
Sonrasında bu fragmana haranan para tamamen kendi ceplerinden ç ve öğrenci harçlığı ile hiçte küçümsenemeyecek bir rakkam ki malzemelerin tamamını kendileri hazırladılar (Lensle hariç).
Ã?ektikleri şartlar gözönünde bulundurarak bunu oldukça başarılı buldum. Sonuçta bu ne holywood nede yeşilçam!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."