Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Hayatını olabilecek bir şeylerden korkarak yaşamaya kalkanlar ya da olacağı söylenen şeyleri beklemeye kalkıp hayal kırıklığına kapılanlar fala esir düşenlerdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
evet ama insan olasılıkları değerlendirmeden bir işe girerse ne yapabilir ki.
körükörüne hiçbirşey yapmam ve hesapçı ve çıkarcı olmayı da korkaklıktan saymam.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
zaten sana kim kork dedi ki ben sana git sor dedim ne demişler
fala inan ma falsız da kalma. adama sorman ondan korkmanı gerektirmez ki. bence de falcılar sahtekardır ama iyi bi falcı genelde geleceği ii tahmin ederr benden sölemesi
güç amacın, k
Falcılar herkesin başına gelebilecek olayları onların dış görünüşünden de yola çıkarak ve ağılzarından bilgiler kopararak tahmin etme yeteneğine sahiptir başka bir halt da etmezler bana sorarsan... Üstelik fallardan ben korkmam ama diğer zavallıları korkmamaları için uyarıyorum diyelim...
hani bakar tipine, bişiyler sallar fakat arada seninle ilgili birşeyler duyduysa ya da tecrübelerinden yararlanarak bir şetyler çıkarmışsa sanasöyler. insanlarlşa iç içe olan kişilerin dşüncelerine saygı göstermeyi öğrenmek gerek yoksa bu sana pahalıya patlayabilir. hem hrzaman olasılıkları göz önünde bulundurmak gerekir. mesela sana yok edilemez olmadığını hatırlatabilir sen de gider clone büyüsünü yapıp kendini sağlama allırsın am dikkat et mansoon gibi olma. ve ya fistandantilius gibi kendinin iki kopyasını çıkarma yoksa eninde sonunda kendi kendini yok ediyorsun
güç amacın, k
Pöh! Büyücü saçmalıkları... Deli bir falcının söylediklerinden mi korkacağım... asıl o benim falıma bakarken yanlış sözleri söylemekten korkacaktır beni görünce...
Aslında parası olan için kehanet yapan bir büyücü falcıdan daha güzel bir sonuç verir sanıyorum.. Birçok yerde geleceği epey etkil tahmin ettiklerini görmüştüm...
Geleceği görmen için gözlerini bugünün üzerinden alıp geleceğe yöneltmelisin.Bugünde yaşamıyorsundur yani.Her yaptığın gelecekle ilişiklidir.Kendini bugünden soyutlarsın , geleceğe odakanabilmek için.Durum böyle olunca deli olmasan bile delisindir insanların gözünde.Ya da bugünle uğraşmayıp sırf geleceğe bakanlar zaten delidir?