Anathema Konseri
Anathema Konseri
arkadaşlar anathema şubatta türkiyeye gelicekmiş bu konser hakkında bi bilgisi olan varsa bana bi haber verebilirmi?
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Evet arkadaşlar beklenen oluyor, şöyle ki:
Bilet Fiyatları
25.000.000 TL
Kapıda: 30.000.000 TL
Anathema Türkiye Turnesi
28 Eylül Eskişehir Hayal Kahvesi
30 Eylül Ankara Saklıkent
1-2 Ekim İstanbul, Yeni Melek
4 Ekim İzmir, Club 33 ( resurrection )
Rockİstanbul 2004'ün en çok ses getiren performanslarından birine imza atan Anathema, 1 ve 2 Ekim 2004 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirecekleri 2 özel konser ile sevenlerine tekrar kavuşacak!
Türkiye'de hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan grup, son albümleri 'A Natural Disaster'ın tanıtım turnesi kapsamında İstanbul'u yeniden ziyaret edecek.
Rockİstanbul konseri için festival web sitesinde açılmış olan 'Anathema'nın en çok hangi şarkıyı çalmasını istiyorsunuz?' konulu anketi bizzat takip edip, şarkı listelerini bu ankete göre oluşturan gruptan, 1 - 2 Ekim 2004'teki konserleri için de sürprizler bekleniyor.
Grubun festivaldeki performansını kaçıranlar ve o muhteşem konseri tekrar yaşamak isteyenler için 1 ve 2 Ekim günlerinde adres Yeni Melek Gösteri Merkezi olacak.
Tarih: 1 ve 2 Ekim 2004 Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi, İstanbul
Para ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum ben. Yeni Melek gösteri merkezi nerde bilen var mı
Bilet Fiyatları
25.000.000 TL
Kapıda: 30.000.000 TL
Anathema Türkiye Turnesi
28 Eylül Eskişehir Hayal Kahvesi
30 Eylül Ankara Saklıkent
1-2 Ekim İstanbul, Yeni Melek
4 Ekim İzmir, Club 33 ( resurrection )
Rockİstanbul 2004'ün en çok ses getiren performanslarından birine imza atan Anathema, 1 ve 2 Ekim 2004 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirecekleri 2 özel konser ile sevenlerine tekrar kavuşacak!
Türkiye'de hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan grup, son albümleri 'A Natural Disaster'ın tanıtım turnesi kapsamında İstanbul'u yeniden ziyaret edecek.
Rockİstanbul konseri için festival web sitesinde açılmış olan 'Anathema'nın en çok hangi şarkıyı çalmasını istiyorsunuz?' konulu anketi bizzat takip edip, şarkı listelerini bu ankete göre oluşturan gruptan, 1 - 2 Ekim 2004'teki konserleri için de sürprizler bekleniyor.
Grubun festivaldeki performansını kaçıranlar ve o muhteşem konseri tekrar yaşamak isteyenler için 1 ve 2 Ekim günlerinde adres Yeni Melek Gösteri Merkezi olacak.
Tarih: 1 ve 2 Ekim 2004 Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi, İstanbul
Para ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum ben. Yeni Melek gösteri merkezi nerde bilen var mı
evet abi anathema şubatta diil eylül sonu-ekim başında turneye çıkıyo Türkiyede.Drem tv de çarşamba akşamları rock me diye bi program var.Bu programdan diğer konserleride takip edebilirsiniz.Sorulara doğru yanıt verirseniz bedava bilet de veriyorlar.
Not:Kanal ve program ismi kullandım.Hiçbir reklam amacı yoktur....
Saygılar...
Not:Kanal ve program ismi kullandım.Hiçbir reklam amacı yoktur....
Saygılar...