Bu kadarı da ayıp!!
-
sphnx
- Kullanıcı

Bu kadarı da ayıp!!
Sevgili frpworld sakinleri,bildiğiniz gibi therion ülkemizde 2 konser verdi(aslında 1.5).Ama saklıdaki elektrik rezaleti sayesinde konseri bırakıp gittiler.Gerçekten ayıp oldu.Bence gerekli önlemler alınıp jeneratör falan konabilirdi.Bu arada o kadar para veren insan da galeyana geldi ...
-
The_Exile
- Kullanıcı

Therion bir daha saklıkentte konser vermemeye yemin etmiştir heralde.Hatta Türkiye'ye bir daha geleceklerinden bile şüpheliyim.
Dün akşam 9.30'da Taksim'de Mephisto'ya gittim Anathema imza günü dolayısıyla.Ha geldi ha gelicek diye 11.00'a kadar beklettiler bizi.
Anathema geldiğinde kalabalığın %80i ayrılmıştı zaten.
Bir yerlerde yanlış yapıyoruz ama nerede?
Dün akşam 9.30'da Taksim'de Mephisto'ya gittim Anathema imza günü dolayısıyla.Ha geldi ha gelicek diye 11.00'a kadar beklettiler bizi.
Anathema geldiğinde kalabalığın %80i ayrılmıştı zaten.
Bir yerlerde yanlış yapıyoruz ama nerede?
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

istanbul konserinde de rezaletler oldu. seyirci olarak iyiydik de 8 buçukta kapı açılışı ne kardeşim. bi de herkes içeri alınmadan almoray başlattılar. ama therion iyidi bence gayet. seçtikleri parçalar daha iyi olabilirdi ama... bu arada bence bir daha bol bol gelecekler türkiye'ye. seyirciyi beğendiklerini söylerken gayet samimi gibi geldi bana.
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı