Bence price'lar o kadar da fazla değil.Özellikle regenaration varken,blood price gibi birşeyin ne kadar değeri olur anlamadım.Birde rahatsız edici bir ses tonu,zaten bu kadar yüksek mevkide olan biri için pek de önemli değildir zannediyorum.Hana girip,bilgi öğrenmeyecek kadar prestiji yüksek nasılsa.
Ben RLCS'deki curse ve gift leri tercih ederim,onlar oldukça dengeli bence.
En azından birbirlerine göre dengeliler.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Bencede bir dengesizlik sözkonusu henüz sesimi çıkarmadım kaynağı bilmediğim için...
Her site garip garip classlar yaratıyor ben ana rulebooklardan sapmam arkadaş...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
2nd eddition complete book of necromancers kıcımdan sıkmıorum heralde... bu arada o blood price kalıcıdır dostum akıtırsın ne büyü ne regeneration onun yerini doldurmaz.. rahatsız edici ses tonu ise reaction adjustment ı berbat edio...
Oren açıklamamış ben açıkliim. yanlış bilmiosan karanlığı sana verdigi avantajlar ve dezavantajlar vardır..dezavantajların arasın da blood price da var . bu dezavantaja sahip olan kişiler günde belli bir miktar kan akıtmadan rahat edemezler ve bu o rahatsızlığın bı surelık geçmesı ıcın odene bır bedel oldugundan rejenerasyon vb gıbı seylerle yerıne gelmnez ancak ertesı gune tamamlanır. bı nevı sacrıfıce
abicim yara kabuk bagliyo ama damage i o gunluk kalici oluo ertesi gune kadar duzelmio... 4 hp akittiysan o gunu ormalden 4 hp eksik geciriosun.. 10 sa 10 20 se 20
diceksiniz ki 4 cok az ben de dicem ki anca hp sini topluo yoksa yavas yavas olur adam... 500 hp si varsa her gun 1 hp zarari kalsa 500 gunde olur gider o da olmasssss