bu adam için yüzükler epey kıymetli olmalıki onları kaybetmemek için dua kitabına sarılmış ama eğer ayaklarında da varsa o zaman bu gerçek yüzüklerin efendisi diyeceğim
ehehe öyle heralde. Dikkatinizi çektiyse serçe parmaklar yazının altında kalıyor tahminen serçe parmaklarla birlikte adamın ellerinde 34 tane yüzük var. ve evinde daha yüzlercesi varmış
FreyaImplorer wrote:Bunun yeri Cilveli Keçi yada Serbest Kürsü olmamalımıydı?Geyik gibi geldi de bana biraz...
Agora Başlığının altında
" Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için " yazıyor. ben yorum istedim. Tamam Geyik ama sonucta yorum yapıyorsun ve özgürce tartışma.
Zaten merak etme eğer Trade Konusu bu bölüm başlığı altında yer almaması gerekiyorsa Değerli Mod.lar Trade'i gerekli yere taşırlar.
Adama bir tane yüzük yetmemiş galiba kolleksiyommu yapıyo ne
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
valla başlığın açılmasına sebep olan link çoktan uçmuş ama yapılan tanıma uyacak biri varsa o da herhalde phil jackson dır..
aha da elleri
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lakers ın ezelden beridir koçu bu adam. sanırım şimdi 10 tane şampiyonluk yüzüğü var
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm