Stress testinin ardından dün geceönce açılan ve sonra kapanan open beta bizide stresse soktu. Neyseki şu saatlerde open beta acc. almanın mümkün oldu blizzardın dört gözle beklenen oyunu world of warcraft ' ta tester olabilmeniz için amerikalı olmanız yani US eyaletlerinden birinde ikahmet etmek zorundasınız. Ama sizde benim gibi illa servera giricem görecem diyorsanız, kendinizi amerikada göstermenin bir yolunu bulmanız lazım. Yani amerikaya ait üstelik kuzey amerikaya ait, bir adresse sahip olmanız lazım. Sizlerde benim gibi yaratıcılığınızı kullanıp kolayca bir acc. alabilirsiniz.
Mevcut bir WOW başlığı vardı ama daha güncel ve daha düzenli olması açısından yeni bir topic açmayı uygun buldum.
Servera girenler hangi servera hangi ırk ve isimlerle girdiklerini yazsınlarda bulalım birbirimizi.
Bu arada acc. almaktan daha büyük bir çile var onuda yazayım hemen 2 küsür gb lik open betayı çekmek. Elinde open betalar olan yada eline geçecek olanlar bunuda yazsınlarda bulamayanlara ulaştıralım.
https://signup.worldofwarcraft.com
World of Warcraft Open Beta
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
World of Warcraft Open Beta
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

http://forums.worldofwarcraft.com/scree ... x=93&Set=0
girn bu siteye WoW görün beta ıynamaykar üzülücek.Ha bide WoW nebe oyumu o diyen kişiler varsa Dünyayı görsünler,Giren deli olur haa ona göre
:D:D
[/url]
girn bu siteye WoW görün beta ıynamaykar üzülücek.Ha bide WoW nebe oyumu o diyen kişiler varsa Dünyayı görsünler,Giren deli olur haa ona göre
[/url]
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Ewet arkadaşlar son beta'da bitti oyun 11 şubat 2005'de açılacak bu son olan Final Second Beta'ya giremeyenler direk ağlasınlar gördükleri ve görebilecekleri en iyi oyunu görüreceklerdi.Eee alanlar ise 11'e kadar beklerisnler sabırlarını geliştirsinler çünkü lvl kasmak için önce sabır lazım
oyun hakkında elimden geldikce yardım etmeye calışırım.Bence bu oyunu hiç beklemeden alın.
Ellorosse, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Saygılarımlar Green...
Ellorosse, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Saygılarımlar Green...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...