İstanbul'lu FRPWorld üyeleri, bayramın 3. veya 4. günü yeniden buluşma yapmayı düşünüyoruz. Hatta düşüncedende öte
Yer yine Taksim olsun istiyoruz. Ã?ünkü tam merkezi bir yer. Karşıdan gelenlerde oluyor, avcılar istikametinden gelenlerde oluyor. Herkes için bence en uygun yer. Neyse...
Salı veya Ã?arşamba saat 12'de Taksim'de...
Ne dersiniz?..
İyi fikir Levian. Ben gelirim. Kısa bir süre önce buluştuk ama fazla buluşma göz çıkartmaz dimi hem yeni insanlar gelecektir böylece yeni yüzleride görme imkanımız olur. Dediğim gibi gelirim..
OOOoooooo bakıyorum levian sen olayı şimdiden aşmışsın abi bir dur ya ben başka bir organizasyon pilanı yapıyorum aralıkta olacak ama benimkinde eğlence fuuuuul yani bırakta insanlar bayramda aileleriyle geçirsin ama gelen olursa benim için yarın uygundur
Levian wrote:İstanbul'lu FRPWorld üyeleri, bayramın 3. veya 4. günü yeniden buluşma yapmayı düşünüyoruz. Hatta düşüncedende öte
Yer yine Taksim olsun istiyoruz. Ã?ünkü tam merkezi bir yer. Karşıdan gelenlerde oluyor, avcılar istikametinden gelenlerde oluyor. Herkes için bence en uygun yer. Neyse...
Salı veya Ã?arşamba saat 12'de Taksim'de...
Ne dersiniz?..
bayramın dördüncü günü mü
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea