SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Post by Logan »

Bir gün iki sevgili spor arabalarıyla gezmeye başlarlar, erkek olan biraz hız düşkünü ve kendini beğenmişin tekidir, ben kralım havasında gezer sonra saatte yüz kilometre hızla, yaklaşık otuz derece olan bir viraja girer ve yerde buzlanma olduğundan kayar, arabayı toparlamak için el frenini kullanır, bu işlem normal yolda işe yararken karlı yolda işe yaramamaktadır ve karlı yola ilk kez çıkan kahramanımız arabayı sağ tarafa doğru yatırıverir ve takla atar sonra araba sağ tarafı üzerinde biraz sürüklendikten sonra durur, erkekte hiçbir şey yoktur ama kızın kafası kanamaktadır, arkadan gelen arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırılır...
Bir heyecan ve salaklık uğruna sevdiğinin neredeyse canına mal olacak davranışlarda bulunan adama sevgilisi ne yapar sizce?

Yardım edin.. hala aramadı sormadı.

[color=darkred]Edit by Thlyrotel_Büyük harfe ve Türkçeye biraz daha dikkat...[/color]
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

önce elemanın kızın ayaklarına kapanıp. yaptığı eşşekliği anladığını, bir daha şehir içi 70 şehirler arası 90-100'ü geçmeyeceğine, artislik olsun diye saçma işler yapmayacağına ve yol koşullarına göre hreket edeceğine söz vermesi lazım

sonra duygusal bölüme geçip bu yaptığı şeyden çok üzüldüğünü, ona zarar vermektense ölmeyi tercih edeceğini ve günlerdir bu acıyla (sevdiğine biricik aşkına zarar vermenin acısı :melek ) uyku bile uyuyamadığını sürekli kendini suçladığını söylemesi lazım (bu durum böyle değilsede en azından odunluğunu gizlemek için yalan söylemesi lazım)

arada bir ben bunu nasıl yaptım, aman allahım ben bir eşşeğim, ben senin gibi bir insana bunu yaptığım için kesinlikle cehhennemliğim gibi lafları söylemesi daha iyi olur

bide isteri kriziyle karışık ağlayabilirse +1 puan daha

bunladan sonra kız affedecektir. yada affetmesi muhtemeldir. ayrıca bence affetmelidir. tabi gerekli sözleri aldığına emin olduktan sonra.

eğer bunları yapmadan beklerse avucunu yalar. kız ona yolu göstermese bile bu yaptığı odunlğu asla untmaz ve peryodik olarak acısını çıkarır.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

:( of ya of ya bunların hepsini yaprızda ilk önce kızınn benel konuşması lazım ewine gitigm zaman heralde babası pompolı ile bekliyor olacak benim için sonra bummmmmm
you are dead yazısını ekranda görecem :~(
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi bu olayı yaşayan kimse büyük eşeklik etmiştir. Ve yaptığı ne yaparsa yapsın hatasını telafi edemeyeceğini ve affedilmeyi beklememesi gerektiğini bilmelidir. Bir defa kız ölse ne olacaktı. Olayın anlatım tarzından bunun çok da imkansız olmdığını görüyorum. Eğer kızı gerçekten seviyorsa onu affetmiyor olsa bile yaşıyor olmasından bile mutllu olmak lazım.
Ancak bundan sonra çocuğun yapması gereken kızdan ve aiesinden özür dilemek olmalı. Ki buna pompalı ile bekleyen kızın babası da dahil .. Bence insanın yaptığı hatanın sonuçları ile yüzleşebilmesi gerekir. Aileye çok üzgün olduğunu kzı çok sevdiğini ancak böyle bir hatadan sonra eğer bir daha onu görmek istemezse anlayışla karşılayacağını belirtmeli . Bundan sonra da kız eğer onu affederse o zaman bunu beklemedik hoş bir süpriz olur onun için.
Ancak kız onu affetse de etmese de bence bu olaydan ders almış olmalı. Ã?ünkü dediğim gibi kız onu affetse de etmese de bu olaydan çok ucuz kurtulmuş sayılır. Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olmayabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet beyler olayın bitişi her kezden özür dilemem ramen KABUL EDİLMEDİM yani tüm hayeler gittii :(
ne yapalım bu arda beni suçluyan arkdaşlar var ben zorla kimsiyi arabama bindirmedim...
yani anlıyacanız araba yok kız ark yok arakadaş yok dost yok kimse kalmadı hayatımda artık yalnız biri olarak yaşıyorum ben :vamp ve bundna sonra hayata iiyi olmayı bırakcam hep kaybetim çünkü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

logan seni iyi tanıyorum isteyerek böle bişi yapmassın gençliğine ve heycanına verelim

sakın salaklaşma hiç bir şey kaybetmiş değilsin bir kaya gibi kafana düşerim bak bilirsin
akıllı düşün senin hatan olsada sen insansın unutma kızda gerektiğinden fazla büyütüyor bence sonuçta bir kaza orda sende ölebilirdin abartmasın
bırak kızı o zaman bak hayatına aldırma birşeye boşve rben gelince beraber kaza yaparız sende insansın hatasın kul olmaz!!!!!
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

yazık olmuş abi

bir hata herkes için zor bir durumdur ama hata yapan için daha da zordur. İnsanların bu durumlarda yönlendirilmeyle birlikte desteğe ihtiyaçıda vardır ne kadar olay senin hatan olsada bu sonuçta seninde kötü günündür ve insanların kötü günde göremedikleri destek onları daha kötü yöne sevk eder. daha kötüsüde olabilirdi bir ölüm yok. bence dostlarının (hem arkadaş hem kız arkadaş) yaptığın hataları eleştirmesi, sana sana yaptığın aptallığı anlatması ve bazen seni bir çocukmuşsun gibi azarlaması lazım. bunlar senin hatandan dolayı payına düşenlerdir. ama bunu yaparken asla senide yanlız bırakmamaları lazım. önemli olan birine hatalarını gösterirken dosluğunuda esirgememendir.

İnşallah herşey düzelir.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

yok aib ben kararımı verdim afetmemese afatmesin

ben bindirdim zorla arabay gelmek istedi bana ne babasında arkdaşıma cıkıyorum diye izin almış
geçmiş olsun diyorum sadece :vamp

bu arda delikli kaya sen sus :S sen gelice büyk ihtimal araba olmaz çünkü peder aldı elimizden
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

ya sonuçta kaza bu. olmayacak bir şey değil. bence çok büyük bir şey değil. biraz dikkatsizlik sadece. böyle bir olayla seni bırakıyorsa zaten boşa kürek çekiyordunuz. benim naçizane görüşüm tabi..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

ya logan anlıyorum seni kaza geliyorum demez. ama şimdi sende de suç var. zaten viraj yol buzlanmış yanında sevgilin oturuyo daha kime ne artistik yapmaya çalıştın ki. ah be çocuğum..neyse ben olsaydım önce baya bi süründürür sonra hatanı anladığını anladığım zaman affederdim ama gene de bi süre arabana binmezdim...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Logan abi yanlış anlama önce.. Ã?ncelikle tabii ki sen zorla arabaya bindirmedin. Kız sana güvenip bindi. Burada hatan olduğunu bence kabul etmen gerekir. Tabii kazada ölebilecek olan sen de olabilirdin bu ayrı. Abi beni dostun sayar mısın bilmiyorum. Ama açık olan bir şey var hatalısın.

Gelelim öbür meseleye ben olaya farklı bakış açılarından bakmaya çalıştım. Eğer kızın yerinde olsam öncelikle hatanın farkında olup olmadığını anlamaya çalışırdım. Burada tabii tamam hadi senin istediğin olsun özür diliyorum denmesi ile. Hatanın ve pişmanlığın cidden ifade edildiği ve sonunda kararıma da saygı duyulduğunun ifade edilmesi önemli. Bundan sonra bile büyük ihtimalle düşünürdüm. Ama gerçekten iyi bir dostumu büyük ihtimalle affederdim.

Eğer senin yerinde olsaydım. Dediğim gibi hareket edip özür diler. Ondan sonra da hareketi kıza bırakırdım. Ve eğer beni hayatı boyunca bir daha göremek istemezse onu anlayışla karşılardım.

Kızın annesi babası kardeşi arkadaşı kuzeni ve benzer bir şey olsaydım seni bir kenara çeker.. İyi çocuksun ama üzgünüm ben sana artık güvenemiyorum kızımı sana emanet edemem derdim. Ã?ünkü bu olaydan sonra bir daha ne zaman kızım seninle olsa yaşayacağım korkunun haddi hesabı olmaz. Ancak bir şekilde artık değiştiğini böyle bir şeyi bir daha yapmayacağını hiç kuşku duymayacak şekilde bana gösterirsen o zaman kızla yine arkadaş olmana izin verirdim.

Senin ailen veya yakınlarında oturan bir dostunsam da.. bir daha arabaya binmeni engellemen için elimden geleni yapardım. Ne bileyim ehliyetini alır, arabayı yakardım falan. Eee abi loganımızı kaybetmek istemeyiz . Paladinsiz naaparız sonra ??? Hakkaten senin evin neredeydi Ankarada ??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="cilek"]ya logan anlıyorum seni kaza geliyorum demez. ama şimdi sende de suç var. zaten viraj yol buzlanmış yanında sevgilin oturuyo daha kime ne artistik yapmaya çalıştın ki. ah be çocuğum..neyse ben olsaydım önce baya bi süründürür sonra hatanı anladığını anladığım zaman affederdim ama gene de bi süre arabana binmezdim...[/quote]

ablacım ayıp etin şimidi
bak alarım sonra
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gel Logan Frpworld Ankara grubu olarak hep beraber senin arabana binelim. Arabayı da sen kullan. Bak hakkımı da helal ettim. Ama saatte yüz kilometrden düşük hızda gitmek yok ..
HARBE GİDEN
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Yaws bi de karşı tarafın açısından düşünün. Empati yapın biraz empati. Tamam bende hız yaparım ama yol varsa öyle gereksiz makaslamalara falan girmem. yapılcak yer var yapılmıcak yer var hele ki arabamın içinde sorumlu olduğum birileri varsa...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Firble"]Gel Logan Frpworld Ankara grubu olarak hep beraber senin arabana binelim. Arabayı da sen kullan. Bak hakkımı da helal ettim. Ama saatte yüz kilometrden düşük hızda gitmek yok ..[/quote]

abi araba artık yok artık ama peder geri verirse söz bindirim :D
saate 200 e de cıkarızda bunu kaşarak yapamyız anladınm mı canım :D neyse

bu arda çilek abla haklısın ablam büyüyümsün saygı duyarım dogru sölüyorsun ben hatalıyım asın beni kesin beni ben böel bir hatayı nasıl yaptım bide paladin olacam :vamp

artık eskisi gibi üzülmüyorum çünkü dostların dedigm insanlar beni azarlarken sadece msd mileri derecede muhabetimiz olan ve yüzünü sacede camerade ve avatarında gördügüm insan bana tüm acıklmayı ve benim suçlumu susuzmu oldumu bana söledi. tamam biraj suçluyum ama bu kadarda büyütülecek bir şey olmadı bana söledi...
LORD OREN 'E TEşEKÃ?RLER
Post Reply