izciler
izciler
Benim classım.. Aşık olduğum class (zaten gerçekte de izciyim)... Klasik bir izci ile benzer özellikleri var.. şehirde tüm thief skilleri -5 oluyor.. Ormanda veya vahşi doğada hide in shadows ve move silently +10 oluyor.. Doğayı bol bol gezdiğim için alertness tracking ve direction sense bana direk veriliyor.. Onun dışında önerilen özelliklerden.. Rope use,animal sound özelliklerim varDoğayı seven bir class, çoğunlukla bandirlerle dolaşmaz tek başına dolaşır.. Banditler de hırsızlık konusunda çok tecrübelenmemiş bu bireyleri aralarına katmaya pek uğraşmazlar (barınak yapma hayatta kalma gibi skiller onlarda da var... Ve sonuçta doğada bi mağra bulup ve uzağa pek gitmedikleri için çok fazla scout skillerine ihtiyaçları yok.. Arasıra ordular veya casuslar scout bulundururlar.. (hatta bu age of empires gibi oyunlarda da var...) Ben böylelerinden değilim.. 7. leveldayım.. move silentley ve hide in sahdowsum 90 (doğada 100) Onun dışında open locksum 80 find trapsim 70 dinleme (inglizcesini unuttum) özelliğim 70.. Diğerleri sıradan değerlere sahip.. (yükseltmedim hiç.. (bunlar hatırladığım değerler biraz fark ediyor olabilir kağıtlarım dm imde)
int 9
cont 14
str 8
dex19
wis6
char 11 (12 veya 10 da olabilir)
paranoyak ve şüpheciyim.. Arkadaşlarıma yardım etmek için çılgınlıklar yapabiliyorum... İşte benim classım bu... Diğer hırsız arkadaşlar da classlarını paylaşırlasa lonca olarak mutluluk duyarız...
int 9
cont 14
str 8
dex19
wis6
char 11 (12 veya 10 da olabilir)
paranoyak ve şüpheciyim.. Arkadaşlarıma yardım etmek için çılgınlıklar yapabiliyorum... İşte benim classım bu... Diğer hırsız arkadaşlar da classlarını paylaşırlasa lonca olarak mutluluk duyarız...
Loncalar genelde şehirlerde -paranın yoğunlaştığı noktalarda- olduğundan kötü bir dezavantajı varmış gibi. Tabi sen loncayla takılmıyorum demişsin galiba. Gene de loncanın bir hırsıza sağlayabileceği olanakları düşünecek olursak -eğitim, iş, ekipman, bilgi vs- ben loncamdan memnumun diyeceğim. Doğayı seviyorsun galiba. O zaman bu senin için çok sorun olmaz. Ben Krinn'leyken doğada çok bulunurdum (Krinn elfti de). Gene de şu anki şehir yaşantımı doğaya tercih edebilirim. Gerektiğinde doğada senin kadar olmasa da kendimi idame ettirebilirim sanırsam.
Ordu gibi yerlerdeki casusluk konusunda spymasterin üstüne tanımam. Adı üstünde spymaster... Daha fazla söze gerek var mı? Her yerde her kılıkta her değişik kültür ortamında ve diplomatik ortamlarda sanki oranın doğal bir parçasıymış gibi bulunabilme konusunda müthiş bir olay.
Ordu gibi yerlerdeki casusluk konusunda spymasterin üstüne tanımam. Adı üstünde spymaster... Daha fazla söze gerek var mı? Her yerde her kılıkta her değişik kültür ortamında ve diplomatik ortamlarda sanki oranın doğal bir parçasıymış gibi bulunabilme konusunda müthiş bir olay.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Bir ara bir bandit çetesinde bulundum ama bir loncaya hiç girmedim . Bir şehire gitmem gerekn durumlarda bile... Doğayı sevdiğim doğru ve orada durmaktan daha fazla zevk alıyorum.. Casusluk konusunda spy masterlar büyük bir ihtimalle daha iyidir biz daha çok doğayı takip edip onu anlamayı severiz.. Yine de bazı orduların izci bulundurduğunu duymuştum... Ve evet ben de şehir yaşamına da alışamadım.. Hep arkana bakman gerekn bir yaşam Tamam doğada da tehlikeler var ama nasıl diyeyim.. Orada her şey sanki biraz daha dürüst gibi...
beni zaten bütün lonca tanır ama yine anlatayım ben shadow dancer ım ben ailemi hniç tanımadım ve şehri alttan yöneten shadow dancer tapınağındaki en iyi hocalar tarafından eğitildim ama sıkıldım ve artık size ihtiyacım yok kendi başıma yaşıycam dedim ve ayrıldım lonca ya girdim bir kızı sevdim lonca başkanı onu ölmesi için bir göreve gönderdi ben bunu örenince loncayı terk ettim lonca başkanına lanet ettim ve bütün loncalara loncalar bilgi sağlar ama bunu yapabilen bir loncam daha varsa nie hırsız olayım uzun zaman şehir şehir gezdim çok iyi arkadaşlarım oldu sora bir çoğu düşmanım ama gerçekten çok iyi silahlara ve hala ne işe yaradığını bilmediğim bir taşım var bu taş sanırım hiçbir işe yaramıyor ama bu taşı benden almak için nerdeyse yarım dünya peşimde bu yüzden üç kimlik le dolaşıyorum beni arayanlar ancak ben onu bulmak istersem beni bulur buda nadir olur
O halde buldun Maniak. Uzaklara bakmana gerek yok. Ben sana yardım cı olurum:
*cebinden bir kart çıkarır ve Maniak'a uzatır*
"Nedenli nedensiz adam öldürülür. İmza: Karanlığın Habercisi...
Aaa bu arada bu kartı okuduktan bir saniye sonra ölmüş olacaksınız. Öbür tarafta kolay gelsin"
*Artık çok geçtir...*
*cebinden bir kart çıkarır ve Maniak'a uzatır*
"Nedenli nedensiz adam öldürülür. İmza: Karanlığın Habercisi...
Aaa bu arada bu kartı okuduktan bir saniye sonra ölmüş olacaksınız. Öbür tarafta kolay gelsin"
*Artık çok geçtir...*