Not: bu arada bu gün ayrıca doğum günüm dolayısıyla size kesin pasta yedireceğimden emin olabilirsiniz
18 ARALIK 2004 TAKSİM BULUşMASI
18 ARALIK 2004 TAKSİM BULUşMASI
Selam millet evet başlığı attım taksimde cumartesi günü buluşma olacaktır gelecek arkadaşların şimdiden kendilerini ayarlaması ve kesin geliyorum diye mesaj atması önemle rica olunur .
Not: bu arada bu gün ayrıca doğum günüm dolayısıyla size kesin pasta yedireceğimden emin olabilirsiniz
şimdiden herkezi bekliyorum
aslında sensiz bir buluşma düşünemiyorum ya neyse geldiğin zaman bir buluşmada sen ayarlarsın o zaman ödeşmiş oluruz
bu arada almanyadan artık küçük bir hediye alırsın bana
yaw harbi yüzsüzüm ama almak istersen hiç hayır demem
bu arada arkadaşlar herkezi beklediğimi söyledim hadi bakın kaç gün önceden söylüyorum güzel bir gün olacak
bu arada arkadaşlar herkezi beklediğimi söyledim hadi bakın kaç gün önceden söylüyorum güzel bir gün olacak
-
Logan
- Kullanıcı

vay be pastamı benim payımıda ayırın bir ara gelir yerim ben 
hehe
istanbul tayfası bir gün basmaya geliriz....
hehe
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
logan demişki :
hehe
ah be istanbul tayfasını basmaya geleceğine atla bir otobüse gel ve gör bakalım neler var istanbulda
hani ankaradan öyle atıp tutmak kolay nede olsa
Ama sen gelmeye karar ver ben senin pastanı ayırırım 
hehe
ah be istanbul tayfasını basmaya geleceğine atla bir otobüse gel ve gör bakalım neler var istanbulda
-
wicked_one
- Kullanıcı

c.tesi leri dershanem ve frp oyunum olacaktır büyük bir ihtimalle...gelme durumum olursa haber veriririm...ve emin olun kaçırmak istemediğim bi toplantı...şimdiden doğum günün kutlu olsun (hani unutursak bi de gelemezsek kötü olur)
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Arkadaşla hepinize teşekkür ederim ama ben gelebilecek arkadaşların buluşmaya gelmesini isterim açıkcası maksat benim doğum günümü kutlamak değil ilk önce sitedeki arkadaşlarla buluşmaktır. Ama o güne denk geldiği için bende onuda aradan çıkarmayık düşündüm ama dediğim gibi frpworld sakinleri olarak taksimde buluşmaya herkezin gelmesini isterim
Zati buluşmaya gelemeyen arkadaşlara şunuda hatırlatayım bu sene gelemezseniz seneye olur birdahaki buluşma
iğrenç ama doğru bir senede beklenmezki