MEZUNLAR KURULU
MEZUNLAR KURULU
Çok değerli büyü kullanıcı arkadaşlarım
cübbenizi rengi önemli değil
yeminer ve erethan ın kulesinden sınavlardan mezun olanları görmek muhappet etmek için bu başlığı maçmış bulunuyorum
en azından yenigelen büyücülere örenk oluruz
sınav maceralarınız anılarınız felan yazın işte gayet güzel zamanlardı
lakin ben bir toplantıdan sonra kuleyi bırakana kadar
o kulenin yeri bambaşkadır kimse tarafındna sırrı çözülememiştir.
kule ne büyücüler gördü lich lerden yeni yetmelere
baş büyücülerden onur savaşçılarına kadar ama haka yıkılmadı ayakte
ve sonsuza kadar öyle devam edicek
NOT : bu yazının karakterimle alakası yoktur sadece konuşmak ve paylaşımda bulunmak için açtım başlığı
cübbenizi rengi önemli değil
yeminer ve erethan ın kulesinden sınavlardan mezun olanları görmek muhappet etmek için bu başlığı maçmış bulunuyorum
en azından yenigelen büyücülere örenk oluruz
sınav maceralarınız anılarınız felan yazın işte gayet güzel zamanlardı
lakin ben bir toplantıdan sonra kuleyi bırakana kadar
o kulenin yeri bambaşkadır kimse tarafındna sırrı çözülememiştir.
kule ne büyücüler gördü lich lerden yeni yetmelere
baş büyücülerden onur savaşçılarına kadar ama haka yıkılmadı ayakte
ve sonsuza kadar öyle devam edicek
NOT : bu yazının karakterimle alakası yoktur sadece konuşmak ve paylaşımda bulunmak için açtım başlığı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Eldarin garipseyerek findor a baktı.
''kuleyi bırakmak gibi birşey sözkonusu olamaz büyücü.''dedi.
''kule herzaman büyüye ve büyücülere hizmet eder.kulenin büyücüsüysen eğer ayrılıp ayrılmama gibi bir hakkın olamaz.
kuleye ve büyüye hizmet etmek zorundasın.''
ama tabi hikayeler burada anlatılabilir.
''benimde var birkaç hikayem bir ara paylaşırım sizlerle büyücüler.''
''kuleyi bırakmak gibi birşey sözkonusu olamaz büyücü.''dedi.
''kule herzaman büyüye ve büyücülere hizmet eder.kulenin büyücüsüysen eğer ayrılıp ayrılmama gibi bir hakkın olamaz.
kuleye ve büyüye hizmet etmek zorundasın.''
ama tabi hikayeler burada anlatılabilir.
''benimde var birkaç hikayem bir ara paylaşırım sizlerle büyücüler.''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ahhh lordum inançlar çizgiler doğrultusunda değişebili
findor eldarin in önünde eğilir hafif bir tebessümle selamını vererek
gerçek gücü bulmanınza sevindim umarım herkes isizin gibi doğru yolu bulabilir ama kuleye bağlalık bir yere kadar bütün büyücüler in tek merkezi kule olmasına rağmenhizmet ve sadakat her zaman söz konusu olmayabiliyor
cüübe alma törenlerini izlemek isterim yeni büyücülerin ve anılarımızı paylaşmak..
:)
findor eldarin in önünde eğilir hafif bir tebessümle selamını vererek
gerçek gücü bulmanınza sevindim umarım herkes isizin gibi doğru yolu bulabilir ama kuleye bağlalık bir yere kadar bütün büyücüler in tek merkezi kule olmasına rağmenhizmet ve sadakat her zaman söz konusu olmayabiliyor
cüübe alma törenlerini izlemek isterim yeni büyücülerin ve anılarımızı paylaşmak..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
''ahaaa!!!senin dünya görüşünü sorgulamıyorum findor.ama hizmet ve sadakat konusunda yanlışın var.
kuleye ilk geldiğin günleri hatırlarsın.şimdikinden çok daha güçsüz ve tecrübesizdin.peki ya şimdi...''
findor a göz kırptı genç büyücü Eldarin..
''bulunduğun konumu büyü konseyine borçlu olmadığını söyleyebilir misin?
burada yetiştin ve buraya bağlı olacaksın herzaman.
aradığın güce eriştikten sonra geçmişini yoksayman senin iktidarından ve sana duyulan saygıdan götürür bence.yanlış mı düşünüyorum yem,ner in söcüsü.konseyin kara cüppeli büyücüsü?''
kuleye ilk geldiğin günleri hatırlarsın.şimdikinden çok daha güçsüz ve tecrübesizdin.peki ya şimdi...''
findor a göz kırptı genç büyücü Eldarin..
''bulunduğun konumu büyü konseyine borçlu olmadığını söyleyebilir misin?
burada yetiştin ve buraya bağlı olacaksın herzaman.
aradığın güce eriştikten sonra geçmişini yoksayman senin iktidarından ve sana duyulan saygıdan götürür bence.yanlış mı düşünüyorum yem,ner in söcüsü.konseyin kara cüppeli büyücüsü?''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ahh lordum tabikide geçmişini bilmeyen geleceğini göremez
kule benim için bir başlangıçtı ve öyle kalacaktır
insanın içindeki istek te bitiyor her şey
yeminer ve erethan ı hatırladımda ne güzrel günlerdi kulenin konsey in ilk günleri
amacımda yeni gelen benim zamanında olduğum gibi güçsüz lere yardımcı olmaktır
kulede bir çok şey kazandım ve kulenin sırlarını öğrendim bunu biliyorsunuzdur zaten onun yeri başka
bi ara anılarımı yazarım sizlere o zman paslaşırız....
kule benim için bir başlangıçtı ve öyle kalacaktır
insanın içindeki istek te bitiyor her şey
yeminer ve erethan ı hatırladımda ne güzrel günlerdi kulenin konsey in ilk günleri
amacımda yeni gelen benim zamanında olduğum gibi güçsüz lere yardımcı olmaktır
kulede bir çok şey kazandım ve kulenin sırlarını öğrendim bunu biliyorsunuzdur zaten onun yeri başka
bi ara anılarımı yazarım sizlere o zman paslaşırız....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
ilk hikayeyi senden beklerdim ben findor.ne de olsa bu işe heveslenen sensin...
tamam yazayım hocam:)
ya siteye geldiğim ilk zmanlar öyle pek bişi bilmiyorum dedim ne yapsam felan ama karakterimde her zaman karanlık bir taraf vardı baktım büyü konseyi felan kuruluyor ulen dedi bi gideyim
gittim beni aralarına aldılar zaten her gelen küçük emrah gibi ya öksüzdü yada başka bişiydi normal gelen kimse yoktu benden başka galiba yannış hatırlamıyorsam
sonr abi baktım karşımda dumanlar içinde bi herif yanında biri böle dedim noluyoz be anacım ki bunnar erethan ve yeminer miş diyarın en güçlü büyücüleri saygı duydum ve hizmetimi sundum
sonra kuleye sınava ladı yeminer beni içimdeki gücü fark etti heralde
:P
sınavı zar zor atlattım gücüme güç kattım işte kulede bazı özel yerleri görme yeteneği felan kaznadım kayıp kütüphaneleri felan sınavı geçtiğim için
bir gün diyarda olan bazı şeyleri tartışmak için yapılan toplantıda sinirlendim yollara vurdum kendimi sonra bir gün yeminer in tanrı olduğunu öğrendim felan bunlar hep bağlantılı şeyler gibi geldi bana neyse gittim tapınağa daha önce lich iken bağımlılığımı ve sadakatimi sunmuştuım ve devam ettirdim gücümle ve her şeyimle yardımcı oldum
işler yaptık felan ama bugün tapınakta kendimi öldürdüm...
zayıf güçlü yükseliş ve düşüş bu kadar basit ama gücü bir kere tadıncaq vaz geçmiyorsunuz tek dileğim yeni büyücüler yoldaşlarınızı iyi seçin
ya siteye geldiğim ilk zmanlar öyle pek bişi bilmiyorum dedim ne yapsam felan ama karakterimde her zaman karanlık bir taraf vardı baktım büyü konseyi felan kuruluyor ulen dedi bi gideyim
gittim beni aralarına aldılar zaten her gelen küçük emrah gibi ya öksüzdü yada başka bişiydi normal gelen kimse yoktu benden başka galiba yannış hatırlamıyorsam
sonr abi baktım karşımda dumanlar içinde bi herif yanında biri böle dedim noluyoz be anacım ki bunnar erethan ve yeminer miş diyarın en güçlü büyücüleri saygı duydum ve hizmetimi sundum
sonra kuleye sınava ladı yeminer beni içimdeki gücü fark etti heralde
sınavı zar zor atlattım gücüme güç kattım işte kulede bazı özel yerleri görme yeteneği felan kaznadım kayıp kütüphaneleri felan sınavı geçtiğim için
bir gün diyarda olan bazı şeyleri tartışmak için yapılan toplantıda sinirlendim yollara vurdum kendimi sonra bir gün yeminer in tanrı olduğunu öğrendim felan bunlar hep bağlantılı şeyler gibi geldi bana neyse gittim tapınağa daha önce lich iken bağımlılığımı ve sadakatimi sunmuştuım ve devam ettirdim gücümle ve her şeyimle yardımcı oldum
işler yaptık felan ama bugün tapınakta kendimi öldürdüm...
zayıf güçlü yükseliş ve düşüş bu kadar basit ama gücü bir kere tadıncaq vaz geçmiyorsunuz tek dileğim yeni büyücüler yoldaşlarınızı iyi seçin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Bende bir hikaye anlatayım efendi findor gerçi siteye girişim pek eskilerde
değil ama
Geldim baktım tüm büyücülere çağrı var gideyim dedim kuleye ama geç olmuş gayet umutsuzlukla bekledim kapıda
ama findor sağolsun içerden destek sözleri gönderdi sonra ismini vermek istemediğim bir büyücü (isteyen açar okur kim olduğunu) daha ikinci mesajında kule kurallarını yıkıp kapıyı bana izinsiz açtı üçüncüsünde de beni yanına çırak aldı falan tabi bunları bana iyilik için yaptı ama kulede pek çok kişinin tepkisinide aldı
lakin zamanla geldiğim yere bir bakın. şimdi hocalarımdan büyüklerimden ve hayattan aldığım derslerle kırmızı cübbeli bir büyücü oldum.
bu yolda büynün yaratıcısı bir hanım efendi ile büyünün kaynağı olan mağarada irfan ve delilik arasında gidip gelen bir pazarlık yaptım. Öle alev topları atmadan sakin bir sınav oldu güzeldi şimdi en azından beni çırak almaya yelteneceklere diyecek bir çift sözüm ve koruyacak bir seviyem var ama hala kulede neler döndüğünden haberim yok yani biri banada anlatsa bende dengenin korunması adına büyük işler yapmak istiyorum ama hadi hayırlısı..
değil ama
Geldim baktım tüm büyücülere çağrı var gideyim dedim kuleye ama geç olmuş gayet umutsuzlukla bekledim kapıda
bu yolda büynün yaratıcısı bir hanım efendi ile büyünün kaynağı olan mağarada irfan ve delilik arasında gidip gelen bir pazarlık yaptım. Öle alev topları atmadan sakin bir sınav oldu güzeldi şimdi en azından beni çırak almaya yelteneceklere diyecek bir çift sözüm ve koruyacak bir seviyem var ama hala kulede neler döndüğünden haberim yok yani biri banada anlatsa bende dengenin korunması adına büyük işler yapmak istiyorum ama hadi hayırlısı..
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

ii ozamn bende anlatayım bir geçmişi
Normalde benim karakterim assassindir
ama büyüclüğüde severdim eh assassinde biraz büyücüye benzer halde bende siteye grdiğimde ilk gördüğüm rp büyücülüktü ve bende girmeye karar verdim girşim biraz zor olmuştu az çok ağladım bile
ama sonradan baya ii oldu iyki girmişim ama hala büyücümü assassin gibi hareket ettiriyorum assassin büyülerini yapamsam bile harekler yapmaya calışıyom büyücümle arkdan büyüler
sesizce harekeler hainlikle
yapılan büyüler felan değişik yani.
Haa çıraklar var diyarda büyücüler azaldı herkez çırak oldu kaçtane büyücü kaldıki findorum 5-6 tane kötü malefsef.
Normalde benim karakterim assassindir
Haa çıraklar var diyarda büyücüler azaldı herkez çırak oldu kaçtane büyücü kaldıki findorum 5-6 tane kötü malefsef.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
seni çırak almaya kimsenin öle bi yetkisi yoktu zamanında boşver onları gelsinler bn çıraklığı göstereyim onlara şimdi deli etmesinler beniAldaris wrote:Bende bir hikaye anlatayım efendi findor gerçi siteye girişim pek eskilerde
değil ama
Geldim baktım tüm büyücülere çağrı var gideyim dedim kuleye ama geç olmuş gayet umutsuzlukla bekledim kapıdaama findor sağolsun içerden destek sözleri gönderdi sonra ismini vermek istemediğim bir büyücü (isteyen açar okur kim olduğunu) daha ikinci mesajında kule kurallarını yıkıp kapıyı bana izinsiz açtı üçüncüsünde de beni yanına çırak aldı falan tabi bunları bana iyilik için yaptı ama kulede pek çok kişinin tepkisinide aldı
lakin zamanla geldiğim yere bir bakın. şimdi hocalarımdan büyüklerimden ve hayattan aldığım derslerle kırmızı cübbeli bir büyücü oldum.
kulenin ilk günlerinde gelenlerin ardı arkası kesilmedi herkes böle bi acayipti felan en güçlü olmaya çalıştım aralarında hep ayakta idim ama bir yere kadar tabikide birbirimize destek olarak yetiştik
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
green,erethan,Aldaris kırmızı cüppelilerimiz.bir ara hepsini yazarım.
bu arada Aldaris bana hala kızgın sanırım.
NOT:findor mesajlarını yazarken daha dikkatli ol.sakın bir daha bu denli ters bir mesaj atma.SAKIN!!!
bu arada Aldaris bana hala kızgın sanırım.
NOT:findor mesajlarını yazarken daha dikkatli ol.sakın bir daha bu denli ters bir mesaj atma.SAKIN!!!
birde bu başlıkta kişisel yorumlarınızı(findor un önceki mesajında yapmış olduğu gibi) dile getirmeyin.
burada sizden beklenen sadece hikayeleriniz.başka birşey değil.
şimdi...devam edelim...
cüppe renklerini yüksek büyücülük kulesine ekledim arkadaşlar.kim ne cüppeli oradan öğrenebilirsiniz.
burada sizden beklenen sadece hikayeleriniz.başka birşey değil.
şimdi...devam edelim...
cüppe renklerini yüksek büyücülük kulesine ekledim arkadaşlar.kim ne cüppeli oradan öğrenebilirsiniz.
bende geçtim o sınavı ......... uzun süredir yoktum ortalıkta arkadaşlar sebebini söyliyim ustalık sınavına girdim 3-4 ay cevap alamadım bende cevap gelmedikçe siteye girmemeye karar verdim bir çeşit boykottu yani..... şu anda usta olarak geri döndüm hepinizi beyaz cüppeliler adına sevgiyle kucaklıyorum...
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.