Barbarımızı Kurtaralım
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Barbarımızı Kurtaralım
Arkadaşlar çok tehlilkeli ve önemli bir konuyla karşı karşıyayız. Malovanın seçilmişi, barbarların ilahı, sitenin msj şampiyonu Raistlin'i parça parça kaybediyoruz. yavaş yavaş eriyip gidiyor gözümüzün önünde... Fiziksel gücün gereksizliğinden, ermişlikten edepten ahlaktan barıştan kardeşlikten sözetmeye başladı. son bir hafta içinde uysallaştı. şamanlar bile bu konu hakkında çaresiz....
onun size ihtiyacı var, sizin ihtiyacınız olsa o yardım ederdi. BARBARIMIZI KURTARALIM( you have the power)
onun size ihtiyacı var, sizin ihtiyacınız olsa o yardım ederdi. BARBARIMIZI KURTARALIM( you have the power)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Düşmalarımın kanıyla toprağı kana boğacağımı, içorganlarını müttefiklerimin üzerine saçacağımı ve düşman komutanlarının her parçasını ten towns'ın binbir köşesine dağıtıp kafalarını sarayımın tepesine asacağımı, öldürdüğüm düşmanlarımı diriltip undead ordularıma katacağımı ve günahları için tövbe edip af dilemeyenleri kazığa oturtacağımı da biliyor muydunuz acaba ki bu başlığı açtınız???
Eskiye kıyasla tek bir şey değişti... Tanrıların düzenine karşı çıkma gafletinde bulunanları dünyadan sileceğim... Once and for all...
Eskiye kıyasla tek bir şey değişti... Tanrıların düzenine karşı çıkma gafletinde bulunanları dünyadan sileceğim... Once and for all...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Hızını alamayan Corax Tanrı Kord'u yedi... Gazetenin baş sayfası:
Vahşi olmadığı, uslanmaya başladığı sölenen Raistlin deliye döndü vahşiliğini kanıtlamak için Kord'u yedi!!!
Flaş Flaş Flaş tanrılar teker teker yok oluyor baş şüpheli Raistlin... Ben kaç kere dedim Raisti sinirlendirmeyin die adam dünyayıda yicek şimdi napcaz, ne ölümsüzlüğü somebody stop him!!! (iğrencim ama yoğun geyik yapma duygularımın önüne geçemioruuum. Somebody stop me )
Vahşi olmadığı, uslanmaya başladığı sölenen Raistlin deliye döndü vahşiliğini kanıtlamak için Kord'u yedi!!!
Flaş Flaş Flaş tanrılar teker teker yok oluyor baş şüpheli Raistlin... Ben kaç kere dedim Raisti sinirlendirmeyin die adam dünyayıda yicek şimdi napcaz, ne ölümsüzlüğü somebody stop him!!! (iğrencim ama yoğun geyik yapma duygularımın önüne geçemioruuum. Somebody stop me )
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Gaza geldik anlaşılan raist kimse bu başlığa mesaj atmıo artık sakinleşsek iyi olur yoksa forumlara girmicek kimse
iisimi klasik müzik dinlielim biraz
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı