Loch Ness ve Van gölü Canavari
-
Death-Knight
- Kullanıcı

Loch Ness ve Van gölü Canavari
arkadaslar sizce varmiydilar ben evrim sirasinda bazi canlilarin evrimlerini tamamlayamamis olmalarini normal buluyorum bu dna akisi icerisinde baz1 varl1klar evrim gecirmeyip 100 200 belki de 250 milyon yil once yasamis olan bir varligin dna si evrim gecirmemis ve soyu bu sekilde devam etmistir bunun olabilecegi en uygun yer de sulardir yorum sizin bi bakin derim http
://users.pandora.be/ufonet/yeni%20gorsel/nessie.htmhttp
://www.mythes-et-legendes.net/loch2.php3
://users.pandora.be/ufonet/yeni%20gorsel/nessie.htmhttp
://www.mythes-et-legendes.net/loch2.php3
My honor is my life,my life is darkness
-
Firble
- Forum Yöneticisi
-
FalcoN
- Kullanıcı

-
Firble
- Forum Yöneticisi
Abi resimlere baktım.. Bir bölümü yılan balığına çok benziyor diğerleri konusunda emin değilim. Belki suya girmiş bir hayvan da olabilir. Olamaz mı??? Sonuçta bir çok hipotez üretilebilir. Tabii gölde bir canavar olduğunu düşünmek insanın hoşuna gidiyor. Sonuçta mistik. Hele Van de bir ara turizmi de arttırmıştı. Ama bıraktım dinazoru timsah boyutlarında bir canavar bile fark edilirdi bence.. Dinazor zaten çok uç.. Van gölü o kadar büyük de değil bence. İstense aynı anda gölün her yeri görüntülenebilir gibi geliyor bana... Böyle bir şey ancak bir şekilde açıklanır. Canavar derinde.. Hayır derin de yetmez o da anlaşılırdı.. Bir mağarada yaşıyor. Ya da akıllı saklanıyor. İkisi de olabilir yine de kanıtlar bana henüz çok zayıf gibi geliyor. Her ne kadar gölde canavar olması insana güzel bir olasılık gibi gelse de (Marsta hayatın olmasının istenmesi gibi) bana bu tüm o fotoğraflara rağmen düşük olasılık gibi geliyor. )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Death-Knight
- Kullanıcı

belkide birzamanlar gercekten yasamistir ama artik yoktur ve insanlar onu yasatmak icin surekli hikayelar uydurmaya baslamislardir bu boyle gitmistir zaten artik banada okadar inandirici gelmiyor ama bu hikayelerinde bir cikis noktasi vardir durduk yere cikmamistir bence
My honor is my life,my life is darkness
-
Firble
- Forum Yöneticisi
-
Telmor
- Kullanıcı

Abi bırakın allah aşkına ben bu resimlere bakıp yorum bile yapmam. Biakaç ağaç parçası balon falan ver istediğin gölde böyle resimler çekeyim sana. Fark etttiyseniz tüm resimler ayrıntıların anlaşılamayacağı kadar karanlık bulanık falan. kim çektiyse miletle iyi kafa buluyor valla.
Hem gemilerde suyun bilmem kaçmetre altından geçen balık sürüsünü belirleyebildikleri aletler var. hatta bu aletler ayağa düştü birçok balıkçı teknesinde bile var. Bunun gibi aletlerle böyle büyük bir canlı şimdiye kadar fark edilir hatta maymun edilirdi.
Hem gemilerde suyun bilmem kaçmetre altından geçen balık sürüsünü belirleyebildikleri aletler var. hatta bu aletler ayağa düştü birçok balıkçı teknesinde bile var. Bunun gibi aletlerle böyle büyük bir canlı şimdiye kadar fark edilir hatta maymun edilirdi.
-
Firble
- Forum Yöneticisi
Yaa mesela bu yaratık çok zekidir. de hani radarlar ortaya çıktığında mağraya saklanıyordur. Bu bazı şeyleri açıklar yine de olayı hipotezden öteye götürmez. Kesin var demek için daha kesin kanıt gerekli. Dediğim gibi bu resimlerdekiler pekiala balık ve karada yaşayan belli memeliler olabilir.
HARBE GİDEN