18 ARALIK 2004 TAKSİM BULUşMASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bak sana ne diyorum dragonfly sen gelmezsen kesin bir şeyler eksik olacak haberin ola ama gelmende güzel bir sürpriz olur hari :D
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Tamam Esen inan gelmeye çalışiıcağım.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

valla son dakkaya kadar pastayı saklayacağım :D söz veriyorum
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

esen wrote:valla son dakkaya kadar pastayı saklayacağım :D söz veriyorum
Dragonfly'ın seni kutsamasını istiyorsan başka yolları denemelisin.. Tanrılar pasta sevmezler :D :lol:
Only God can Judge me!
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kentaky ben diğer tanrılardan çok farklıyım.

Kutsamak için bu tarz hediyelere ihtiyacım yok zira tabiat daima kutsar.

Kutsallığı eğer iç huzuru ile bağdaştırırsan.Sen tabiatta kendi kendni kutsaya bilirsin.

Tek başına olduğunu düşün yüksek ağaçların altında kuş sesleri ve yeşil toprak.Yanı başında akan bir şelale,masmavi gökyüzü.

Bunları ben yarattım kutsallığını keşfetmek sizin elinizde.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Tanrı demişken evet ya Yeminer il birlikte ortalığı kötülüğe boğmakta iyi olacak buluşmada... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Ufak bir değişiklik oldu fikrimde dersaneyi ayarlayabilirsem sabahçı olarak derse girip ardından buraya koşabilirim. Bu arada yer ve zaman belli mi aceba?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

tabi belli standart buluşma yerimiz 18 aralık cumartesi saat 12:00 taksim meydanı heykelin önü :D
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

2004 yılının son buluşmasına geri sayım başladı :P bu arada umarım buluşma tarihine kadar her kez kendisini ayarlar
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Arkadaşlar üzgünüm cumartesi 3 tane sınav varmış. Özgünüm gelemeyeceğim. Affınıza sığınıyorum...
Esen şimdiden doğum gününü kutlarım, Hepinize iyi eğlenceler!!!
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bak ya ! ya levi sensiz nasıl eyleneceğiz yahu hımmm ama biliyorum gelebilseydin kesin gelirdin :D artık senin yerinede biz eyleniriz

Bu arada geri sayım devam ediyo ayyyy cumartesiye ne kaldı şunun şurasında :? umarım başka gelemeyen olmaz. 2004 son buluşması öyle güzel olsun diye bakın yarın gidip rahat edeceğimiz yer bile bakacağım taksimde daha :P yaaaa o yüzden kendinizi getirmeye bakın
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

esen bedenim sizinle olamıyacak ama ruhum yanınız da olcak....
şimidi cuma günü çıksam yola akşamdan 5 gübü ordam arabda 5 saat uyusasm kavltı yapsam cokk yorulurum be esen kusra bakama
dogum gününü şimdiden kutlar nice mutlu sağlıklı ailenle sevdiklerinlerle sevidğinle geçirmen dileyi ile...
oren seninle olsun yemiiner inanlarında uzak dur :D ;)
o buluşmada olmak isterdim sensei ve yeminerle konuşmak benim için büyük zevk olurdu ;)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Benim de gelme şansım yok gibi; iyi eğlenceler. Nice yıllara esen.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

eğer doğum gününüz geçtiyese özür dilerim ben hep unuturum herşeyi eğer unutmadıysada şimdiden unutmayayımdiye yazayım dedim... :lol: :lol:

Niye doğdunu, iyi ki doğdunuz umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz ve umarım ki hayatınız boyunca FRP devam edersinin

İYKİ DOğDUZNUZ :D :D
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yaw valla ne desem yalan olur ama beni şımartıyorsunuz teşekkür ederim bu arada arkadaşlar bu buluşma site buluşmasıdır benim doğum günü etkinliğim değil ben bunu bir kez daha belirtmek isterim gelmek için illa beni tanımanıza gerek yok ve sakın gelmemezlik te yapmayın nede olsa benim 3 kutlamam daha olacak yani benim amacım sitedekileri bir araya getirmektir :D şimdiden tüm tebrikler için teşekkür ederim
Post Reply