esen wrote:yaw valla ne desem yalan olur ama beni şımartıyorsunuz teşekkür ederim bu arada arkadaşlar bu buluşma site buluşmasıdır benim doğum günü etkinliğim değil ben bunu bir kez daha belirtmek isterim gelmek için illa beni tanımanıza gerek yok ve sakın gelmemezlik te yapmayın nede olsa benim 3 kutlamam daha olacak yani benim amacım sitedekileri bir araya getirmektir şimdiden tüm tebrikler için teşekkür ederim
iyiki doğdun esen...
cumartesi doğum günü kutlaması için cidden güzel bir gün...
kaç yaşında olucaksın peki?
Esen ;ormanlarımın savaşçı prensesi bu diyarda iyiki varsın.
Doğum gününü kutlamak için yanında olmak beni çok sevindirirdi fakat iş nedeni ile Almanyaya gitmek zorundayım.
Çok iyi eğlen çünki sana göre olan tüm iyilikleri hak ediyorsun.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Arkadaşlar son anda olan bazı ailevi faaliyetler yüzünden istanbula gelemeyeceğim lütfen üzülüp kırılmayın çünkü gerçekten çok gelmek istiyordum ama emir büyük yerden
Sensei wrote:Arkadaşlar son anda olan bazı ailevi faaliyetler yüzünden istanbula gelemeyeceğim lütfen üzülüp kırılmayın çünkü gerçekten çok gelmek istiyordum ama emir büyük yerden
hehe light erkek kız arakaşın izn vermedi dim
nihahaha
neyse abi saglık olun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
offff kimse gelemedi sanırım kek gibi bekledik orada. Hayır 7-8 kişiye sordum alakası yok kimsenin. Esen'in gelmeyeceğini bekliyodum da bir kaç kişi olur diye düşündüm. olmadı neyse artık. seneye
Arkadaşlar inanın tüm kutlamalar ve baş sağlığı dilekleriniz için sine minnettarım. Bu arada buluşmamanın olmaması inanın beni üzdü nede olsa bu sitedeki arkadaşları bir araya getirmek için düzenlenmiş bir organizasyondu ama madem olmadı umarım 2005 ilk istanbul buluşması gerçekleştirilir
esen yeni okuyorum...kusra bakma,başınız saolsun...gelemedik bizde...(high elf le çalışmalarımız vardı)özür dileriz....neyse artık...dişimizi sıkalım....2005 e az kaldı...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
bak ya aslında ben 2005'in ilk buluşmasını ankarada gerçekleştireceğim istanbulda hayat yok abi bi gelmedik kimse gelmemiş buluşmaya peh doğrusu ama gelen arkadaşa üzüldüm valla
Quisatz_Haderah abi varya bir sen gelmişsin ne desem boş ama benim mazereti sen biliyorsun o yüzden senin yaptığın her buluşmaya gelirim ben sen merak etme
Belki bir sene beklememize gerek de kalmaz hani. Zaman ayarlayabilirsem buradan öğrenirsiniz son durumları. Esen bu arada başın sağolsun tekrar. Yalnız Kadıköy tarafı mı karşı taraf mı ona karar veremedim.