MEZUNLAR KURULU

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Üstad Eldarin tabiki size kızgın değilim neden böyle bir kanıya kapıldınız aslında konsey oylamasındaki ders bayağı eğitici oldu kendimi çıraklığa verdim tabi demokrasi açısından biraz inciticiydi :)
ama gerçekten bu konsey toplanması role playing olarak çok eğlenceli idi Erethan ve Eldarin sizler kulenin efendilerisiniz asla saygıda kusur etmem
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ah hayır aldaris incitici olduysam özür dilerim ama sözlerin pekte yakışık almamıştı ve birde tabi benim o zamanlarda yönettiğim karakter bi lich ti.takdir edersinki doğasında itici olan bi karakterdi benim seçtiğim ve dolayısıyla bazı durumlarda incitici tepkiler vermem normaldi.
ama tabi kırıldıysan özür dilemeyi borç bilirim.olmuş bitmiş bişey gerçi.

ereshin başbüyücüm hoşgelmişsin.iyi oldu geldiğin sevindim.

iki beyaz cüppeli olduk.bakalım erethan nasıl başedecek bizimle :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

AMANİNNNN!!!!! Eldarin sen ne zaman beyaz cüppeli oldun???
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

eee lütfen sadece Erethan yok bende varım ve beyazlarla uğraşmak zevk olur heralda haa :D:D:D en azında benim için :twisted: :twisted:

:melek + :evil = kırmızılar zuhahazuahaha :ehue
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

işte tam bu sayfada lich karakterimi bırakmak zorunda kalıp aynı sayfanın altındaki mesajımda beyaz cüppeli Eldarin olarak geri döndüm.
hiç sorma ereshin lich i bıraktığımda öyle üzüldüm ki...ama şimdiki karakterimle de gayet iyi anlaşıyoruz.
zaten evil rp sıkmıştı da diyebilirim.hep karanlık karanlık mesajlar içimi bunaltmıştı.biraz eğlence de lazım tabi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

green çabuk bayıl yoksa ben bayıltırım ona göre :D .
ya kopmuştum o sahnede ya.adam sonraki mesajında bayılmıştı kendi kendine.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Arkadaslar farkindamisiniz kara cuppelerin omru azaliyor..Bir basbuyucumuz bile yok
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Ã?ıkar raider belki bir baş büyücün yok ama bir tanrın var YEMİNER
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply