ama gerçekten bu konsey toplanması role playing olarak çok eğlenceli idi Erethan ve Eldarin sizler kulenin efendilerisiniz asla saygıda kusur etmem
MEZUNLAR KURULU
Üstad Eldarin tabiki size kızgın değilim neden böyle bir kanıya kapıldınız aslında konsey oylamasındaki ders bayağı eğitici oldu kendimi çıraklığa verdim tabi demokrasi açısından biraz inciticiydi
ama gerçekten bu konsey toplanması role playing olarak çok eğlenceli idi Erethan ve Eldarin sizler kulenin efendilerisiniz asla saygıda kusur etmem
ah hayır aldaris incitici olduysam özür dilerim ama sözlerin pekte yakışık almamıştı ve birde tabi benim o zamanlarda yönettiğim karakter bi lich ti.takdir edersinki doğasında itici olan bi karakterdi benim seçtiğim ve dolayısıyla bazı durumlarda incitici tepkiler vermem normaldi.
ama tabi kırıldıysan özür dilemeyi borç bilirim.olmuş bitmiş bişey gerçi.
ereshin başbüyücüm hoşgelmişsin.iyi oldu geldiğin sevindim.
iki beyaz cüppeli olduk.bakalım erethan nasıl başedecek bizimle
.
ama tabi kırıldıysan özür dilemeyi borç bilirim.olmuş bitmiş bişey gerçi.
ereshin başbüyücüm hoşgelmişsin.iyi oldu geldiğin sevindim.
iki beyaz cüppeli olduk.bakalım erethan nasıl başedecek bizimle
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

işte tam bu sayfada lich karakterimi bırakmak zorunda kalıp aynı sayfanın altındaki mesajımda beyaz cüppeli Eldarin olarak geri döndüm.
hiç sorma ereshin lich i bıraktığımda öyle üzüldüm ki...ama şimdiki karakterimle de gayet iyi anlaşıyoruz.
zaten evil rp sıkmıştı da diyebilirim.hep karanlık karanlık mesajlar içimi bunaltmıştı.biraz eğlence de lazım tabi.
hiç sorma ereshin lich i bıraktığımda öyle üzüldüm ki...ama şimdiki karakterimle de gayet iyi anlaşıyoruz.
zaten evil rp sıkmıştı da diyebilirim.hep karanlık karanlık mesajlar içimi bunaltmıştı.biraz eğlence de lazım tabi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
green çabuk bayıl yoksa ben bayıltırım ona göre
.
ya kopmuştum o sahnede ya.adam sonraki mesajında bayılmıştı kendi kendine.
ya kopmuştum o sahnede ya.adam sonraki mesajında bayılmıştı kendi kendine.
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Arkadaslar farkindamisiniz kara cuppelerin omru azaliyor..Bir basbuyucumuz bile yok
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi