yaw bi dur yahu bir dur ilk ben kutlayacaktım ama neyse bende sadece 2005 yılın savaşsız , depremsiz, sel felaketi olmadan, ve en önemlisi sevgiyle ve mutlulukla geçmesini diliyorum unuttuğum başka bir şey varmıydı acaba hımmm ha buldum vede bu yıl FRP alanında atılım yapmam dileyiğle huhahahahah
MUTLU YILLAR TÃ?RKİYE HER NEREDE YAşANIYOR VE YAşATILIYORSA
Hepinize tsunamisiz bir yeni yıl diliyorum ...Grçi birz erken ama
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sanırım yeni yıldan biraz fazla şey bekliyoruz. Unutmayalım ki yapacak olan bizleriz. Yeni yıl sadece bize zaman veriyor. Yine de ben de bir dilekte bulunayım adettendir:
Her yılın bir öncekinden daha iyi olması dileğiyle,
Mutlu Yıllar Frpworld...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
esen wrote:yaw bi dur yahu bir dur ilk ben kutlayacaktım ama neyse bende sadece 2005 yılın savaşsız , depremsiz, sel felaketi olmadan, ve en önemlisi sevgiyle ve mutlulukla geçmesini diliyorum unuttuğum başka bir şey varmıydı acaba hımmm ha buldum vede bu yıl FRP alanında atılım yapmam dileyiğle huhahahahah
MUTLU YILLAR TÃ?RKİYE HER NEREDE YAşANIYOR VE YAşATILIYORSA
Aslında herkese hastalıklardan arındırılmış bir yıl dilemeyi unutmuşsun Esen!
Herkese mutlu yıllar arkadaşlar!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
LOGAN dan tüm diyar ahalisine yeni yıl dileklerimi sunarımmm.
savaşsız ve kölüksüz bir yıl geçirmek dileyi ile..
BERK ten tüm insanlara sevgi ,saygı ,sağlıklı yılar dilerim....
herkezin dileklerinin kabul olması dileği ilee
yeni yılınız kutlu olsun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma hatta bütün insanlığa barış dolu 2005 değil barış dolu bir ömür diliyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.