Oren paladinlerinin düsturu

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
CHANGES
Başbüyücü

Oren paladinlerinin düsturu

Post by CHANGES »

Dostlar sitedeki oyunlarda yer alan Oren savaşçılarının düsturu konusunda bir aydınlatma yapabilecek var mı?Tam olarak düsturları nedir neye göre yargılarlar,ilk öncelikleri görev midir,iyilik midir,tanrıları mıdır;denge midir?Merakım Oren in nötr bir tanrı olmasından kaynaklanıyor.Kendisi dengeyi korumaya çalışan bir tanrı,iyi ile kötü arasındaki dengeyi.Peki ya savaşçıları?Aralarındaki düstur nedir,ne için yaşarlar.Tamam Oren in portfolyosunda adalet var ama adalet göreceli bir kavramdır sonuçta.Olayı bilen birisi bilgilendirirse sevinirim,böylece onları daha yakından tanıyabiliriz.Ne demişler düşmanını iyi tanıyacaksın heheh :wink: :twisted:
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Eh buna Oren di$Inda kesin bir cevap verbilecek olan yoktur. Ancak ben ole boe yapiyorum diyebilirler. Ama onun di$inda henuz olu$turulmu$ bir kanun duzenegi olmadigindan onlari birer Judgament gibi gorebilirsiniz :) ama asil onemlisi bunu nasil yansitacaklari. ben aslanim kaplanim ben yargilarim demeye haklari yok ama kendilerince adalet getirmeyi deneyebilirler. Tabi bunu abartirlarsa 1-2 tanesi $i$lenebilir ;)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya misyonumuz adaleti savunmak ...
tabi bu grupta2 tane paladin olunca... bu biraz iyiğede kaçıyor...
.
yargılamaya gelince hiç kimseyi yargılama hakı verilmedi ama...
tanrıma ,misyonuma,iyiliğe... bilerek yada bilmeden laf atan olursa yargılarım...karşısında olurum...
saygılarımla...
Lord Oren birlik kumandanı Logan...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bu arda bu beş ilkenyi savunuyor...
ona göre hareket ediyoruz...
bunlar asla çiğnenemez yasalardır bizim ve oren inanları için...

1-Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde.
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir.
3-Ölüm rastgele dağıtılmamalıdır.
4-Bir savaşcı onurlu olmalıdır, silahsız birine kılıç çekmez, kılıcı haksız ve boş yere sallanmaz.
5-Gereksiz savaş yapılmamalıdır.

Saygılarımla
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Kiril Jolith dusturunu biraz okuyun derim ben. Ona gore birazcik daha edebi yazilabilir.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kuralları bence koyarken iyi koymalısınız. Sonradan onu kastetmedim dememek için. İsterseniz birdaha okuyun kuralları :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bu düsturu tanımlanırken biraz daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim.Ã?rneğin bu organizasyonun yapısını,ruhbanlarla olan ilişkilerini,tanrılarıyla nasıl iletişim kurduklarını (tabi kuruyorlarsa),ayrıca Oren paladini olabilmek için gerekli şartları,hangi şartlar yerine getirilince nasıl rütbe alındığını.Bu sorular kesinlikle rakip takımı sıkıştırmak amaçlı değildir aksine daha iyi tanımak içindir hehe.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sana şöle söliyim .... tanrıyla her inanan doğrudan konuşamıyor...
sözcü , seçilmiş.(raistlin) ,bide heralde ben (logan) aracılığı ile
rütbe sıralamasını soruyorsan...

başrahip------- seçilmiş
ı ı
sözcü------- ben
ı ı
inanlar------- şovalyeler

tabi bu savaş durumundaki koşular öbür türlü hepimiz oren önünde
eşitiz ve biririmize kardeşimdiye sesleniriz....

jher türlü koşulda birbirimizi kolarız...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

oren paladini: düzenin koruyucusu, adaletin sağlayıcısı

bu adamların görevi düzeni koruyup haksızlıkları engellemek. her iyiliğe koşmak gibi biz zorunlulukları yoktur.

Oren 'in öğretilerini baz alan bir paladin bu direktifler ile hareket ettiğpi sürece Oren 'e göre iyi bir paladin demektir...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ehh umar1m oren beni kabul eder yeni karakterimle :D
No one hears him cry so he turns to evil...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

başka sorunuz yoksa ...
saygılarımla..

bu arad kaos ordusununda tanımak isteriz...
güçlü bir rakip ocaklar gibi..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

yakın bir zamanda tanışacağız şövalye logan çok yakında.
Kaosun peygamberi reveransını tamamlar ve sisler arasında kaybolur.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

LOGAN SADECE gülümser ve ''en kısa zamanda ,sabırsızlıkla bekliyor olacam''
atı yavaş yavaş yanına gelir atıanm binen logan asilce ters yöne doğru ilerler...

saygılarımla...
Post Reply