Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
ıııı ne dedin. admda onu diyo zaten. jhem korkma hiçbir falcı salak değildir sana bbi gün handa güzel bi kızın elinden içtiğin dragon poison la öleceeni söylemez. hemen kurtulalım şu barbardan diye düşünür
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ya sorma son oyunda başımıza bir olaylar geldi anlatsam inanmazsınız. Karakterim son 10 milenyumun en karizma immortalıydı şimdi bir falcı yüzünden peşimize nato, vampir avcıları, askerler filan düştü of ya of. Bir on kat daha nefret ediyorum artık falcılardan...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
eminim senin gibi birinin hoşuna gitmiştir. ha bide şu site içi savaşta kime karşı savaşıyonuz. bana ve gurubuma karşımı yoksa başkalarımı var.
ya burada ne kadar az adaa
güç amacın, k
Hahahahaaa sen olayı tamamen farklı algılamışsın...
Asıl ben karanlığın ordusunu kontrol ediyorum ve tanrıların adına 10 townsa saldırıyorum
bence forumları biraz oku 1000 kere anlattım çünkü...
Bildiğim bir şey var ben hangi taraftaysam yeminer kesinlikle karşı tarafa geçecektir ne olduğu önemli değil ya da ne için savaştığı karşımda olsun yeter
Oynadığımız dünya vampire the masquerade'di bu arada
Bu session'ın üzerinden uzun zaman geçmeden hikayesini yazmayı düşünüyorum okursanız sevinirim...
sorun da bu ya. sen hem karanlığın ordularını kontrol ediyorsun hem de 10 towns a saldırıyorsun. benim savaşım çok daha derinletrde . ben godlara karşıyım(tamamına) ve ben 10 towns gibi bi ucra yeri korumayı falan düşünmüyorum. kesin pislikleri bana ne. benim savaşım daha derinde ve seninle orada karşılaşacağım
güç amacın, k