İST GRUP ARIYORUM

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

İST GRUP ARIYORUM

Post by dfunk »

Birkaç senedir oynamıyordum frp antalya'da başladık oradaki grup üniversite sebebiyle dağıldı gitti bir iki arkadaşlada olmuyor istanbuldaki bir iki yere uğradım sihir warhammer'e vermiş kendini saklı kente bir defa gittim bi daha gittim kapanmıştı.
Yani anlayacayacağınız grup arıyorum ortalama bir oyuncu sayılırım ama iyi rp yaparım.ist. İçinde eleman arayan varsa tlf. 0537 300 83 11 adım serbülent dfunknown@hotmail.com mail atabilirsiniz.

Not: syron adında bir dünya üzerinde çalışıyorum nereye göndericeğim burada yorum istiyorum biraz tek başına olmuyo böyle.3rd edıtıon kıtapları var dm,phb ve mm1 var diğerlerini de alıcaz umarım
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Ah keşke telefon numaranı öyle hemen vermeseydin neyse benden bir tavsiye ilk önce sitede bir kendini göster olurda insanlar seni tanırsa ozaman bulabilirsin bir grup ok. :wink: ayrıca rp katılabiliyorsan onlarada katıl böylece sende üzerindeki pastan arınmış olursun :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

RP nasıl katılacağım nereye başvurmam gerekiyor ?:??
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ana sayfada yada forumlar bölümünde oyun adı ve genelde ( RP) yazar böyle başlıkları gördüğün an zahmet edip oku lütfen zati yeni başlamış bir oyun olduğunda genelde katılım beklenir sende karakterinin öz geçmişini yazıp katılıbilirsin sanırım sen bir tanesine başvurmuştun yanılmıyorsam
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yada bir tanrıya bağlılığını sunmak için onun tapınağına gidebilirsin. Böylece bir tanrının (Adminler tanrılar başka bir değişler dm) yolunu izlersin.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
legacy_user_3765

Post by legacy_user_3765 »

arkadaş bizimde gurupta az eleman var.4 kişiyiz ama bize iyi bi DM lazım bizim DM arkadaş artık sıkıldı oyunda olmak istiyo senin DM liğin iyimi?
Post Reply