neyse beyler....
gelmek isteyen her kez davetlidir..
19 u saat 12:30 1 arası ykm önüü...
logan orda olacak...
gelenlerle eylenilir tatlı bir gezinti yapılır...
Ankara buluşması..
-
Logan
- Kullanıcı

ya sırf efla ben horcoal mi geliyor...
gelenler yok mu dahaa...
alooohaaa...
bakın cumartesi...
kız arkımla geçireceğim zamanı size ayırıyorum...
hadi ama...
gelenler yok mu dahaa...
alooohaaa...
bakın cumartesi...
kız arkımla geçireceğim zamanı size ayırıyorum...
hadi ama...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

ewet wampir kardeşim,kandaşım...Efla wrote:Arkadaşlar sanırım yeterli katılım sağlanamadı. Hal böyle olunca biz de cumartesi oyuna gidiyoruz sanırım. Pazar olursa hala gelirim ama cumartesi günü doldu.
Sanırım Logan için de geçerli bu değil mi
başka bir ara ...
tekrar buluşmamız dileği ile...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ya bir toplanalım olmuyo böyle
Herkez uygun bir zamanını söylesin ona göre hareket edelim. Logan oldu bittiye getirme işleri. Sen dersen şu tarih budur işi olan adam gelemez.
şu yakınlarda bir toplanalım. Her cumartesi benim için uygundur
Herkez uygun bir zamanını söylesin ona göre hareket edelim. Logan oldu bittiye getirme işleri. Sen dersen şu tarih budur işi olan adam gelemez.
şu yakınlarda bir toplanalım. Her cumartesi benim için uygundur
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?