Golem yaratmak

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

wizard in ya da baska her firmanin (unoffical) cikarttigi her kitapta en az 7-8 prestige class oluyor. Bu söyledigim "Forgotten Realms Faiths and Pantheons" tandi. Benzer sekilde hepsinde var farkli prestige classlar. Aradigin birsey olursa kafanda su su gibi bir pre. class ariyorum dersen msg at bulup yollarim her daim :)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

en düşük kaçıncı lvl'da başlıyo
bi de mesela gerekli büyüleri bilen bi rogue mesela golem yaratabilir dimi?
ya da bir büyücü başkasının emri altına girmek üzere bi golem üretebilirmi?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dareth wrote: Maceracı bir büyücünün golem kullanması mevhumuna gelince , o kadar çeşit Conjuration büyüsü varken ne diye kıymetli zamanı , parayı ve deneyimi hantal ve tek özelliği büyüye bağışıklı kapı olmak olan bir goleme yatıralım ki. Kanımca golem dndnin eski günlerinden kalma bir yadigar , ve atsan atılmaz satsan satılmaz hesabı çeşit yapılarak çanlı tutulmaya çalışılıyor.
Büyülü eşyaların artık normal yaşama girdiği sistemlerde dediğin doğru olabilir ama o sistemler için bile bir ıron golem ölümcüldür. Diğer sistemlerde ise bir flesh golem bile yeterince korkunç.

Golemleri yanında dolaştırmanın sebebi fazladan bir koruma ve büyünün kısıtlılığı olabilir. Conjurationla çıkartacağın bir elementselin kontrolünü ele geçirmek için hatrcayacağın değerli zamanı başka büyülere yada hareketlere verebilirsin. Evet çok pahallı bir yöntem ama bir adım önde olmak isteyen bir büyücü için hiçte değil bence.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

kardeşler bi de bu crystal golem neyden etkilenir bana bi açıklasanız
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Masa üstü frpde karşıma hiç çıkmadı ama "ice wind dale"de büyülü kesmeyen ve delmeyen silahlardan etkileniyorlerdı. Sanırım +3 olması gerekiyordu. Fakat masa üstünde ,dediğim gibi, hiç karşıma çıkmadı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply