Shevarash wrote:
Raistlin seninki de kötü epey daha önce söyleyen oldumu bilmiyorum
Karanlığı anlamanı zaten beklemiyordum, çok az kişi onun verdiği gizemli kudreti elinde tutabilir ve kendi amaçlarına göre bükerek kullanabilir. Bu resim o karanlığı en dorukta hisseden bir varlığın kendi gücünden duyduğu tatmini anlatıyor... ve karanlığın her hizmetkarının elde etmeyi amaçladığı gücü...
Lysananın resmini ben önde duran ikinci bir adam gibi görmüştüm. Yani ordaki el kadına mı ait yoksa makyajlı crow amcaya mı ait?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
ya benim avatarım pek oynadığım karaktere uymuyor ama benimle bütünleşti adeta uzun sürede değiştirmeyeceğim gibime geliyor ama beni bunun kadar etkileyen başka bir avatar bulursam o zaman değişebilir. Bende Azalin, fingolfin (yeni avatarını kupeli olan ) , yeminerin ki sonra çileğin yeşil saçlı avatarına bayılıyorum eh ilk başta aklıma bunlar geldiğine göre en çok bunları beyeniyormuşum demekki
Bu arada Lysana ( meleyim ) sana üzülerek söylüyorum bu avatarını değil kanatlı olanı daha fazla seviyorum heheh sen anladın beni
Cüceye benziyor sanki. Güzel çizim. Senin rolünü yaptığı karaktereçok uygun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Shadow__Inferno wrote:Ehueuhu metrosexüel ulubey. Valla o nasıl bir zırhtır. Nasıl bir sakal bıyık kombinasyonudur. Benimki naısl bu arada arkadaşlar?
Karaelflerden gına geldiği için ön yargılı bakıyor olabilirim ama BERBAT!
Hoş olmuş. Özelliklede avatarını bir burun seçme fikri çok orjinal. Burunun rengide sanki benimkinden afırma!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, içindekilere de işkence ettik... Ölenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız)
Zuhahahaa ben senin imzanı masaüstüne arkaplan olarak koyacam Mertuil
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
ama seninde avatar süper gerçekten
imzaya gelince o benim klanım ama buralarda aktif deil tekyuzukte vardık biz LOtR takılıoz bu siteden bi osiris var imzasına bakarsan dread lord yazar